Evenimentul Zilei > Actualitate > Echipa naţională a fost fluierată la scenă deschisă
Echipa naţională a fost fluierată la scenă deschisă

Echipa naţională a fost fluierată la scenă deschisă

Naţionala a pierdut sprijinul publicului cu câteva minute înaintea finalului. Nemulţumiţi de reacţia lui Ciprian Tătăruşanu, care întârzia să repună mingea, spectatorii au început să-l fluiere pe portarul Stelei.

"Giovani" Becali a început să-şi bage coada
La finalul partidei, toţii componenţii primei reprezentative au fost huiduiţi. Reacţia a venit după ce spectatorii au aflat că Bosnia a învins Belarus (scor 1-0), iar şansele noastre de calificare la Euro 2012 au devenit utopice.
Fanii au sancţionat tragerile de timp ale tricolorilor, care s-au mulţumit să conserve un rezultat de palmares, deşi ar fi putut încerca să dea lovitura de graţie. Ioan Becali a început din nou să critice jucătorii, evident dintre cei care nu sunt sub contract cu firma lui de impresariat. Cel vizat a fost Ciprian Marica, atacantul echipei germane Schalke 04, despre care fostul atacant a spus că nu merită să fie titular.
"Marica a făcut o singură fază tot meciul. N-a putut să câştige un duel aerian din 16, câte a avut în total. Se vede că nu are meciuri în picioare, nu ştiu de ce mai joacă titular. Trebuia schimbat mai devreme cu Marius Niculae! Bogdan Stancu, în ciuda faptului că nu a jucat prea mult, s-a comportat mult mai bine decât Marica", a spus Becali.
Aceste declaraţii războinice la adresa lui Marica vin după ce jucătorul a renunţat să mai fie reprezentat de Ioan şi Victor Becali. În schimb, Bogdan Stancu este unul dintre protejaţii celor doi fraţi.
"Trebuia să câştigăm puncte în meciurile trecute"
Deşi este evident că această calificare nu s-a pierdut contra Franţei, selecţionerul Victor Piţurcă l-a atacat pe Răzvan Lucescu, predecesorul său. "Dacă am fi câştigat mai multe puncte în meciurile anterioare, nu am mai fi stat acum ca să vedem ce rezultate obţin alte echipe", a spus Piţi. Şi Răzvan Raţ este de părere că naţionala a ratat calificarea în primele două partide ale campaniei.


"Altfel vorbeam acum dacă nu am fi remizat acasă cu Albania şi în deplasare cu Belarus", a spus jucătorul ucrainenilor de la Şahtior Doneţk.
Citiţi şi:

  • Victor Piţurcă: "Franţa din 2008 era mai bună decât cea de azi!"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: