Evenimentul Zilei > Monden > EBA dă din casă. Așa ceva nu s-a mai văzut
EBA dă din casă. Așa ceva nu s-a mai văzut

EBA dă din casă. Așa ceva nu s-a mai văzut

Elena și Ioana Băsescu, fiicele fostului președinte al României, au mai postat de-a lungul timpului poze cu copiii lor. Foarte rar, însă, apăreau toți patru împreună, și aproape deloc cu ei la această vârstă. Am aflat acum și timpul pe care-l petrec împreună cu bunicii Maria și Traian.

Dacă tot a decis să revină în politică, Elena Băsescu a trebuit să răspundă și întrebărilor jurnaliștilor, atât despre intențiile ei în carieră, cât și despre viața sa privată, știut fiind faptul că nu mai este căsătorită și crește singură trei copii.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a împlinit 42 de ani și e o mamă responsabilă, în ciuda răutăților care se abat asupra sa, de foarte multe ori din motive de simpatii politice. Are două fiice și un fiu.  Sofia (7 ani) și Traian jr (5 ani și jumătate) sunt copiii Elenei Băsescu și ai fostului soț, Bogdan Ionescu.

Mezina, Anastasia, este fiica Elenei și a fostului ei partener, Cătălin Gheorghe (27 de ani). „Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a spus EBA în emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv, unde a fost invitată după ce a apărut mascată în unicorn în show-ul de divertisment al postului.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.