Evenimentul Zilei > Actualitate > Ea este NOUA SENZAȚIE pe Instagram! Formele ei nu au RIVAL. Arată demenţial! – Foto Galerie FIERBINTE
Ea este NOUA SENZAȚIE pe Instagram! Formele ei nu au RIVAL. Arată demenţial! – Foto Galerie FIERBINTE

Ea este NOUA SENZAȚIE pe Instagram! Formele ei nu au RIVAL. Arată demenţial! – Foto Galerie FIERBINTE

Fotomodelul Demi Rose este noua senzație pe rețelele de socializare. Tânăra nu pierde nicio ocazie pentru a-şi etala corpul în cele mai fierbinți ipostaze.

Criticii spun că Demi, care a strâns deja aproape 5 milioane de fani pe Instragram, este marea rivală a lui Kim Kardashian în ceea ce privește…posteriorul, și dacă ne uităm în imaginile din galeria de mai sus vom observa că nu sunt departe de adevăr. 

Demi a trecut prin mâinile esteticienilor, iar rezultatul este absolut fabulos. Ea are 22 de ani și s-a născut în  Birmingham, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.  În comparație cu alte fotomodele, Demi are doar 1.57, o statură atipică pentru tinerele care practică aceasta meserie. 

Relația ascunsă…

Relaţia neconfirmată cu  rapperul Tyga a adus-o pe Demi Rose pe primele pagini ale tabloidelor şi a transformat-o într-o vedetă a Instagramului. Acum ea este invitată la petreceri mondene şi profită de orice ocazie pentru a atrage atenţia. Lucru care îi şi reuşeşte, având în vedere că acum paparazzi nu o scapă din ochi.