Printr-un mesaj postat pe Facebook, George şi-a anunţat gestul necugetat. Tânărul a scris că nu poate să mai trăiască fără iubita lui.  George avea 28 de ani, lucra pe un vas de croazieră şi călătorea în toată lumea. În urmă cu doi ani, George a cunoscut-o pe Ela, o fată de care s-a îndrăgostit şi alături de care a petrecut clipe de vis.

Cei doi se despărţiră, iar viaţa fără ea îl seca. Astfel, acesta a decis că mai bine e să moară, însă moartea lui a adus şi sfârşitul altor persoane. El a plănuit totul pas cu pas.

În autoturismul marca BMW se aflau pe bancheta din spate un colaj de fotografii în care George apărea cu iubita sa. Peste imagini, doi trandafiri albi.

"Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe, eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă Doamne pentru ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc!- feeling depressed", este ultimul mesaj postat de șoferul sinucigaș pe Facebook, alături de câteva poze cu iubita sa.

Cinci familii au fost distruse. Iubita lui George nu ştie pe ce drum să o apuce. Durerea e de nedescris. Cu ultimele puteri, fata a scris un mesaj pe contul de Facebook. "Durere, durere, imensa durere pentru ca nu am putut sa fac mai mult sa ajut un om care m-a iubit enorm …..pana la moarte. Ma rog la Dumnezeu sa il ierte si sa aiba grija de sufletul lui …..iar eu raman cu o durere vesnica in inima ca 6 suflete nevinovate au murit din vina mea", a scris tânăra pe Facebook.