Evenimentul Zilei > Actualitate > E UIMITOR ce ANIMAL de companie are această femeie! Arată ÎNFIORĂTOR însă e blând ca o pisicuță | FOTO și VIDEO
E UIMITOR ce ANIMAL de companie are această femeie! Arată ÎNFIORĂTOR însă e blând ca o pisicuță | FOTO și VIDEO

E UIMITOR ce ANIMAL de companie are această femeie! Arată ÎNFIORĂTOR însă e blând ca o pisicuță | FOTO și VIDEO

Aligatorul numit Rambo are 15 ani şi este animalul de companie a lu Mary Thorn din Lakeland, Florida. Mary Thorn din Lakeland, Florida, povesteşte despre Rambo că este singurul supravieţuitor din cei 5 aligatori pe care femeia i-a adoptat.

"Rambo nu a fost niciodată un aligator normal", a declarat Mary Thorn despre prietenul său din clasa reptilelor. Mary Thorn a salvat 5 aligatori pe care i-a găsit în condiții de nedescris. Au trăit timp de 11 ani într-un loc strâmt și întunecat. Femeia îl tine acasă pe Rambo și îl dresează, iar el înțelege semnele și comenzile lingvistice.

Americanca îl ține pe Rambo în propria locuință în condiții perfect legale, obținând în 2012 o licență pentru a-l păstra în calitate de companie. Comisia Piscicolă a Lumii Sălbatice din Florida încearcă să-i ia animalul de companie acum, pe motiv că aligatorul a crescut mai lung de 2 m lungime, atingând dimensiunea maximă pentru cei care trăiesc pe o suprafață mai mică de un hectar.

"Pentru mine e ca un fiu. El e familia mea. Rambo nu e un aligator normal. El nu a fost niciodată un aligator normal", afirmă Mary Thorn. Femeia a spus că Rambo este antrenat să-şi ţină gura închisă când în jurul lui sunt oameni şi nu prezintă nici un pericol pentru oameni sau animale. 

"El iubeşte copiii, iar când aceştia se apropie el, îşi închide gura foarte strâns astfel încât copiii să nu poată băga degetele lor în gura aligatorului”, explică Thorn. Pe lângă aligator, femeia mai are acasă şi alte animale.

"El se uită la televizor împreună cu câinii mei. Oamenii se înţeleg cu el, copiii îl iubesc. Unii se opresc şi îşi fac poze cu el", povesteşte femeia. Mary Thorn este îngrijorată despre ce i s-ar putea întâmpla lui Rambo într-un adăpost de aligatori.

"O să-l trateze ca pe un aligator normal şi atunci el va muri în câteva săptămâni. Dacă Rambo va fi pus împreună cu alţi aligatori, aceştia îl vor mânca”, afirmă Mary Thorn, scrie descopera.ro