Izabela Mădălina este fiica cea mare a fostului lider al clanului Duduienilor. Aceasta este de profesie clarvăzătoare, vărjitoare și tămăduitoare, meserii cu care aceasta se recomandă pe pagina ei de socializare unde își oferă serviciile. Izabela Duduianu are o comunitate destul de importantă pe platformele de sozializare, acolo unde urmăritorii îi solicită tot felul de sfaturi pentru rezolvarea unor probleme aparent fără rezolvare. Paradoxal, clarvăzătoarea Izabela nu a reușit să prezică incidentul în care tatăl ei și-a pierdut viața, pentru a-l sfătui pe acesta să rămâna acasă luni seara, notează wowbiz.ro.

Se laudă cu cele mai importante haruri

Izabela supune despre ea că este „cea mai puternică, cunoscută și mediatizată vrăjitoare din Europa”, iar harurile sale sunt „prezicerea trecutului, prezentului și viitorului doar cu numele de botez și data nașterii”.

„Atunci când simți că nu mai ai puterea de a merge mai departe, când vezi că toate îți merg pe dos, îți dorești mai mult pentru tine, pentru cei din jurul tău, simți că nu poți găsi rezolvare problemelor din viața ta, nu dispera. Răspunsul îl poate avea PREZICĂTOAREA IZABELA-MĂDĂLINA, Femeie ce a fost binecuvântată cu harul vizionării în cărțile de tarot, are puterea de a dezlega blesteme și farmece ce au fost legate, descântă de dragoste, de noroc, de sănătate, de spor și câștig, are puterea de a împreuna pe cei despărțiți, și multe altele. Contactați-mă cu maximă încredere”, se arată pe pagina de socializare a fiicei lui Emi Pian.

Moartea lui Emi Pian

Conform informaţiilor oficiale, Emi Pian a fost tăiat în noaptea de luni spre marți în urma unui conflict apărut cu un rival la barbut.

Reprezentanţii Poliției Capitalei au anunțat că a fost vorba despre un scandal între mai multe persoane. Incidentul din cartierul Giuleşti a avut loc în jurul orei 3:00.

La finalul confruntării violente, doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei fiind Emi Pian, care era deja decedat, conform informaţiei publicate în exclusivitate pe retetesivedete.ro.

Marţi, 4 august 2020, clanul Duduianu a intrat în alertă după anunţul conform căruia cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei.

La audierile de la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei au fost aduşi şi alţi suspecți, la rândul lor membri al clanului rival.