Evenimentul Zilei > Monden > E fabulos cum a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan! „Am făcut dragoste la subsol″
E fabulos cum a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan! „Am făcut dragoste la subsol″

E fabulos cum a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan! „Am făcut dragoste la subsol″

La fel ca în urmă cu 9 ani, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și Mariana Pfeiffer (n.r. – fostă Boldea) au captat atenția tabloidelor cu un scandal de proporții. Spre deosebire de bălăcăreala din octombrie 2012, cea din octombrie 2021 nu conține, cel puțin pentru moment, dezvăluiri la fel de incendiare.

Spre exemplu, în 2012, la 4 ani după ce Laurențiu Reghecampf divorțase pentru a se căsători cu Anamaria Prodan, Mariana Pfeiffer a povestit la Acasă TV ce s-a întâmplat când a fost clar că nu mai are niciun viitor cu actualul antrenor.

Printre altele, ea expunea că pentru o scurtă perioadă a fost implicată într-un triunghi amoros. Și asta se întâmpla în plin divorț și în contextul în care Reghecampf se iubea cu Anamaria Prodan.

„Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea (n.r. – Anamaria Prodan) am făcut şi eu!

Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania. Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată.

Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America”, povestea Mariana în cadrul emisiunii Cancan TV. Așa cum vom vedea în continuare, Reghecampf a fost un trofeu prețios atât pentru Mariana, cât și pentru Anamaria, iar lupta dintre ele a fost acerbă.

Anamaria Prodan își marca teritoriul

Iată ce rememora Mariana despre o vizită în Germania, țară în care Reghecampf a jucat la un moment dat: „Am văzut treningul meu în sacul de rufe murdare. Am întrebat-o pe mătuşa mea, care stătea în casă, ce este cu el acolo.

Reghe și Mariana – sursa: arhiva EVZ

Mi-a zis că l-a folosit Ana, că s-a dus la fitness cu el. L-am întrebat pe Laurenţiu, iar el mi-a zis că doar el mi-a cumpărat treningul! Nu l-am mai purtat.

(…) Am divorţat pe 26 mai 2008, iar ei s-au căsătorit în iunie. Nu se pronunţase divorţul între noi, când ei s-au căsătorit în America. Nu ştiu dacă era vorba despre bigamie în cazul lui Laurenţiu.″

La un moment dat, inclusiv mama Marianei a intervenit cu dezvăluiri incendiare despre Reghe: „După 13 ani de căsătorie, Laurenţiu a lăsat-o pe fiica mea pe stradă în Germania.″ Mai mult, actuala doamnă Pfeiffer acuza că fostul fotbalist a agresat-o fizic.

La acea vreme, în emisiunea de la Acasă TV a intervenit Mihai, un prieten de-ai lui Laurenţiu: „Nu se poate să-i faci aşa ceva lui Laurenţiu. Sunt bulversat!”

„De ce nu spui când m-a bătut? Nu ai fost şi atunci bulversat? A văzut asta şi Luca, fiul nostru”, i-a spus atunci Mariana Pfeiffer amicului fostului soţ. În cele din urmă, Mihai a confirmat că Laurenţiu a agresat-o fizic pe Mariana, dar n-a putut interveni pentru că se afla afară, la fumat, când s-a  produs incidentul

Reacția lui Reghecampf

La câteva zile după spălatul rufelor la Cancan TV, Reghecampf (n.r. – la acea dată antrenor al echipei Steaua, devenită FCSB în prezent) a răspuns în forță.

sursa: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf

„Anamaria este soarele meu şi aş vrea să ştie lumea că noi doi suntem suflete-pereche şi în viaţa asta, şi în următorul milion de vieţi. Cer scuze în numele fostei mele soţii tuturor oamenilor care au urmărit mizeria făcută de aceasta la TV.

Cer scuze în numele ei băiatului nostru, Luca. El nu merită un asemenea tratament. Vă cer eu scuze în numele unei femei de 50 de ani care nu a avut respect faţă de ea ca om şi ca femeie niciodată…

Şi îi reamintesc că celebritatea sau statutul de vedetă la care a aspirat toată viaţa se muncesc din greu şi se construiesc pe baze solide numite educaţie și şcolarizare. Faptul că şi-a dorit să fie vedetă şi nu a reuşit în 50 de ani a făcut-o să se pună în situaţii jenante în faţa poporului, mândrindu-se cu asta.

Afirmațiile josnice pe care le face această individă sunt nedemne pentru o femeie, iar eu şi familia mea avem lucruri mult mai importante de făcut în viaţă. Odată cu acest răspuns consider că acest subiect este închis definitiv şi irevocabil.″

Cei doi fuseseră căsătoriți între anii 1994 şi 2007 și au avut doi copii. Din păcate, fetiţa lor a murit la o vârstă fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă. Ulterior, Mariana l-a născut pe Luca, care este foarte apropiat de mama lui, așa cum se poate observa în fotografiile de pe Facebook.

Anamaria Prodan a făcut-o praf pe Mariana

La o zi după ce Reghe îi răspunsese Marianei Pfeiffer, Anamaria Prodan a simțit nevoia să se descarce: „E o frustrată, mi s-a făcut milă de ea. Iniţial, când am văzut-o la televizor, m-am enervat, dar a ajuns să-mi fie milă.

sursa: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf

Se face de râs. Din partea mea, poate să apară în fiecare zi, că râde toată lumea de ea. Cum poate o vagaboandă analfabetă, care n-are nici cinci clase, să vină şi să îl denigreze pe Laur în cel mai bun moment al carierei lui?

E frustrant. Cel care suferă acum cel mai mult este Luca. Copilul nu are nicio vină şi sărăcul stătea şi plângea cu Laur la telefon şi îşi cerea iertare, că el n-are nici o vină. Nemernica asta, în loc să aibă grijă de copil…

Luca săracul stă singur în casă de dimineaţă până noaptea, încremeneşte acolo… Femeia asta m-a terorizat, mi-a făcut viaţa un calvar. Îl suna mereu pe Laur şi îl implora să se întoarcă la ea.

Are probleme psihice mari. Lui Laur i se face rău numai când aude numele ei. Mie mi-e scârbă, jenă, dar mai ales milă pentru copil. Ea crapă de invidie că noi avem o familie frumoasă.

Mariana s-a căsătorit cu un bărbat de 70 de ani?

Eu am respectat-o până în acest moment. Ea nu înţelege că, până la urmă, Laur tot se despărţea de ea. Dacă nu eram eu, era altă femeie. Dar ea nu înţelege că nu eu sunt de vină pentru toate urâţeniile din viaţa ei.

În afară de operaţii estetice, ea nu a mai făcut nimic în viaţa asta. S-a operat toată ca să arate şi ea mai tânără, că e cu 11 ani mai mare decât Laur. Toată lumea râde când vede pozele lor de la nuntă.

Toţi spun că zici că sunt mama şi copilul. Acum s-a cuplat cu un bărbat de 70 de ani, crezând că scapă de problemele financiare. Acum, şi ăsta a trimis-o la muncă. Să muncească dacă vrea bani!″

sursa: Facebook Mariana Pfeiffer

Amintim că evz.ro a publicat în exclusivitate primele poze cu Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Bilcon (n.r. – Caciuc, numele real). Ulterior, Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea ”La Măruță” și a profitat de ocazie pentru a expune mai multe detalii despre trecutul controversat al femeii care l-a cucerit pe Reghe.