Evenimentul Zilei > Social > Durere fără margini pentru un copil de 10 ani. Cuvintele pe care le-a spus la mormântul mamei sale au zguduit o țară
Durere fără margini pentru un copil de 10 ani. Cuvintele pe care le-a spus la mormântul mamei sale au zguduit o țară

Durere fără margini pentru un copil de 10 ani. Cuvintele pe care le-a spus la mormântul mamei sale au zguduit o țară

Un băiat în vârstă de 10 ani a rămas fără mama sa, care a decedat la începutul acestei săptămâni, răpusă de o boală nemiloasă. Copilul trebuie să accepte o realitate extremă.

Valentin are 10 ani și a rămas fără orfan de mamă, după ce femeie a murit din cauza unei boli nemiloase. Femeia avea 33 de ani, iar acum copilul merge la mormânt pentru a-i aprinde câte o lumânare.

Valentin are 10 ani și trebuie să accepte ideea că nu-și va mai vedea mama vreodată

„Valentin nu știe exact ce înseamnă moartea, dar știe că nu își va mai vedea mama și că va trebui să învețe să trăiască fără ea. Daniela a murit la vârsta de 33 de ani, răpusă de boală. Suferea de ciroză hepatică.

Problemele de sănătate le-a avut din totdeauna, dar după ce i-a dat naștere lui Valentin, a găsit speranța și motivul pentru care să lupte, însă boala a avut alte planuri cu ea”, notează Antena 3 despre acest caz.

Casa celor doi a fost reabilitată la începutul lunii octombrie de un bărbat din Botoșani

Daniela, mama lui Valentin, a murit la începutul acestei săptămâni. „A murit mama mea, a murit mama mea!”, repetă copilul, cu lacrimi în ochi. El realizează deja că nu își va mai vedea părintele vreodată. La începutul lunii octombrie, Ion Ciobanu, un bărbat din Botoșani, a făcut un gest mare și a renovat locuința în care Valentin locuia cu mama sa.

Casa celor doi era degradată și improprie pentru a duce traiul de zi cu zi. Cu câteva zile înainte șă-și dea ultima suflare, femeia și-a găsit un strop de liniște, știind că fiul ei va trăi într-un mediu mai adecvat.

Doi copii au murit, sâmbătă, într-un incendiu. Ei rămăseseră nesupravegheați

Altfel, astăzi, doi copii din Târgu Mureș, de 3 luni și 1 an și 9 luni, au murit într-un incendiu. Casa lor a luat foc, iar micuții erau nesupravegheați. Mama era plecată și uitase mâncarea pe foc. Împreună cu ea se afla și băiatul cel mare, în vârstă de 4 ani.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.