Evenimentul Zilei > Actualitate > DURE, dar COCHETE. Cum arate femeile GARDIAN din închisorile ruseşti | GALERIE FOTO
DURE, dar COCHETE. Cum arate femeile GARDIAN din închisorile ruseşti | GALERIE FOTO

DURE, dar COCHETE. Cum arate femeile GARDIAN din închisorile ruseşti | GALERIE FOTO

Meseria de gardian de închisoare nu este una uşoară, îşi trebuie o tărie de caracter pentru a face faţă cu succes job-ului, de care nu toată lumea poate da dovadă. Acest lucru este valabil, o dată în plus, în cazul doamenlor care aleg să meargă la serviciu în închisoare.

Şi totuşi deşi s-a împământenit ideea că duritatea este principala caracteristică a femeilor care asigură paza celor arestaţi, mai ales în închisorile din Rusia, imaginile cu reprezentantele sex-ului frumos din această parte a lumii, demonstrează contrariul.


Şi-a TORTURAT iubitul din "DRAGOSTE". Cât plăteşte acum pentru plăcerile sale perverse | FOTO

 


English Russia publică o colecţie de fotografii rare cu femeile garian din Rusia. Urmăriţi în galeria foto alăturată cum se distrează femeile în uniformă care asigura paza celor de după gratii.


Scenele de NUDITATE din "Fifty Shades of Grey" au speriat-o pe Emilia Clarke: "Cred că aş fi rămas cu o etichetă de care mi-ar fi fost greu să scap" | GALERIE FOTO

Emilia Clarke

Emilia ClarkeEmilia ClarkeEmilia Clarke

 

 

 


A adunat 2.530 de persoane în aceeaşi fotografie. Cele mai INADECVATE momente în care să-ţi faci SELFIE | GALERIE FOTO și VIDEO

Selfie bizar Selfie bizar Selfie bizar Selfie bizar Selfie bizar