Evenimentul Zilei > Monden > După problemele cu drogurile şi alcoolul, Britney Spears este anchetată pentru violenţă. Pe cine a bătut vedeta pop
După problemele cu drogurile şi alcoolul, Britney Spears este anchetată pentru violenţă. Pe cine a bătut vedeta pop

După problemele cu drogurile şi alcoolul, Britney Spears este anchetată pentru violenţă. Pe cine a bătut vedeta pop

Britney Spears este în curs de investigație pentru o presupusă abatere contravențională după ce ar fi lovit un angajat în casa ei în timpul unei dispute.
Vedeta pop Britney Spears este anchetată după ce una dintre fostele ei angajate a pretins că artista a lovit-o, spun oficialii forțelor de ordine din California.
Departamentul Şerifului din comitatul american Ventura a lansat o anchetă care o vizează pe Britney Spears privind o acuzaţie de lovire adusă de una dintre menajerele sale, care s-a plâns că artista a pălmuit-o în timpul unei dispute din cauza câinelui.

Incidentul ar fi avut loc în dimineața zilei de 16 august la casa din Thousand Oaks, California

Şeriful din Ventura, căpitanul Eric Buschow, a declarat că incidentul s-a petrecut luni, iar menajera a contactat poliţia şi a depus o plângere. El a refuzat să ofere detalii cu privire la disputa dintre menajeră şi Britney Spears.

Buschow a precizat că menajera nu prezenta semne vizibile de rănire, iar ancheta va fi înaintată procurorului districtual din comitatul Ventura pentru o eventuală punere sub acuzare. Reprezentanții cântăreței nu au răspuns imediat solicitărilor presei de a comenta pe marginea acestui subiect.

Cele două s-au certat din cauza câinelui înainte ca Spears să-i fi aruncat telefonul menajerei din mâini

Mai mult, o sursă a declarat că disputa a vizat un animal de companie care îi aparţine lui Britney Spears, iar menajera a acuzat-o pe cântăreaţă că a pălmuit-o sau a încercat să lovească telefonul pe care îl ţinea. Pentru ca un astfel de delict penal să devină o acuzaţie oficială formulată de procurori este nevoie, de obicei, de mărturia unui reprezentant al legii martor la incident sau de alte dovezi fizice ale delictului. Spears locuieşte în Thousand Oaks, în partea de nord-vest a regiunii Greater Los Angeles din California.

Avocatul lui Spears, Mathew Rosengart: Totul este „furaj pentru tabloide”

Într-o declarație, el a argumentat că acuzația nu este „nimic mai mult decât una fabricantă”, Ea a spus de un telefon mobil, dar fără niciun fel de lovire și, evident, fără vătămare. Oricine poate face o acuzație, dar aceasta ar fi trebuit să fie închisă imediat, a mai spus avocatul.

Rosengart a continuat să menționeze că „în opinia sa, biroul șerifului însuși a recunoscut că incidentul a fost clasificat drept„ contravenție foarte mică ”și a confirmat„ că nu au fost răniți”. El a adăugat: „Dacă acest lucru nu ar fi implicat-o Britney Spears, nu ar fi fost raportat deloc”.

Ancheta va stabili dacă va fi pusă sub acuzații

Acuzația vine în timp ce Spears continuă lupta pentru a pune punct contractului, care i-a dat tatălui său controlul asupra carierei și aspectelor vieții sale personale în ultimii 13 ani.

După câteva luni de pledoarii și o petiție depusă de echipa juridică a lui Spears, Jamie Spears a fost de acord săptămâna trecută să renunțe la rolul său și să fie înlocuit, deși nu este încă clar exact când va avea loc tranziția, scrie unilad.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: