Evenimentul Zilei > Monden > După luni de chin, o mare vedetă a câștigat lupta cu cancerul: ”Mulţumesc lui Dumnezeu, universului și prietenilor”
După luni de chin, o mare vedetă a câștigat lupta cu cancerul: ”Mulţumesc lui Dumnezeu, universului și prietenilor”

După luni de chin, o mare vedetă a câștigat lupta cu cancerul: ”Mulţumesc lui Dumnezeu, universului și prietenilor”

Mark Hoppus, basistul şi solistul trupei Blink-182, a mărturisit fanilor că a câștigat lupta cu cancerul. Rocker-ul suferea de cancer limfatic și deja începuse ședințele de chimioterapie.

Mark Hoppus, basistul şi solistul trupei Blink-182, petrece după ce a învins cancerul limfatic. Vestea despre vindecarea cântărețului a provocat o avalanşă de mesaje de felicitare și încurajare. Printre vedetele care s-au bucurat de această veste bună s-au aflat cântăreţul John Mayer, solistul trupei One Republic – Ryan Tedder – şi actorul Adam Devine.

„Tocmai am venit de la medicul oncolog şi vreau să vă anunţ că nu mai am cancer! Mulţumesc lui Dumnezeu, universului, prietenilor, familiei şi tuturor celor care mi-au trimis mesaje de sprijin, de bunătate şi de iubire”, a scris muzicianul american pe conturile lui de Instagram şi Twitter.

Solistul merge la control de 2 ori pe an

Chiar dacă a ieșit soarele pe strada rockerului, acesta a transmis că trebuie să meargă la control de cel puțin două ori pe an. Acesta nu mai avea speranță în urmă cu trei luni și deja începuse şedinţe de chimioterapie, informează NBC News.

„Am vrut să fiu un bun prieten pentru Mark Hoppus și să dau doar niște sfaturi modeste despre ce ar trebui să facă în continuare, acum că tratamentele sale Chemo au scăzut și se pare că ar fi funcționat minunat”, a scris colegul său de trupă pe Instagram.

Cine e Mark Hoppus?

Mark este este un cântăreț, muzician, compozitor și producător american. Acesta a fost pasionat de muzică încă din liceu, iar tatăl său i-a oferit în dar o chitară bass. Artistului este pasionat și de snowboard, iubește să alerge în parc și să urmărească meciurile de fotbal.  Un alt detaliu despre vedetă este că s-a căsătorit în decembrie 2000 cu Skye Everly pe care o știe din liceu și care l- a refuzat la început. Fiul lor, Jack, s-a născut în 2002.

Artistul a trecut și prin alte momente dificile, acesta a declarat de mai multe ori a fost dependent de droguri și alcool.

”Îmi strică total vocea. Am renunțat la fumat, la băut și la substanțele interzise”, a declarat vedeta în urmă cu ceva timp.