Evenimentul Zilei > International > După ce a devenit cel mai bogat om din lume, Elon Musk nu va scăpa ocazia să râdă de Jeff Bezos. Cadou ironic pregătit de sud-african
După ce a devenit cel mai bogat om din lume, Elon Musk nu va scăpa ocazia să râdă de Jeff Bezos. Cadou ironic pregătit de sud-african

După ce a devenit cel mai bogat om din lume, Elon Musk nu va scăpa ocazia să râdă de Jeff Bezos. Cadou ironic pregătit de sud-african

Elon Musk l-a întrecut, din nou, pe marele său rival Jeff Bezos, în clasamentul celor mai bogați oameni ai planetei, și a pregătit și un cadou-ironie.

După ce a devenit cel mai bogat om din lume, depășindu-l astfel pe Jeff Bezos, Elon Musk a afirmat că îi va trimite fondatorului Amazon un premiu de consolare. Este vorba despre o medalie de argint și o statuie de mari dimensiuni, care va reprezenta cifra 2.

Elon Musk nu va scăpa ocazia pentru a-și ironiza rivalul

Luni, omul care a fondat Tesla și Space X a ajuns cel mai avut de pe planetă, după ce a atins pragul a 200 de miliarde de dolari. El a devenit a treia persoană din istorie care ajunge la această sumă, conform Forbes.

Așa că, în aceste condiții, Elon Musk vrea să-i trimită rivalului său un memento sub forma unei medalii de argint și a unei statui cu cifra 2. „Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei „2”, împreună cu o medalie de argint”, a scris Musk într-un e-mail adresat celor de la Forbes.

Jeff Bezos a fost de fapt primul care a ajuns la o avere de 200 miliarde dolari în august 2020, fiind urmat de Bernard Arnault, proprietarul LVMH LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, ceva mai recent.

Au făcut rocada în clasament de mai multe ori

Acum, Musk l-a devansat pe Bezos, cu care a făcut schimb de locuri 1 și 2 în ultimii ani. Există și diferențe de opinii între cei doi oameni de afaceri, care de-a lungul timpului s-au criticat reciproc pentru diverse strategii de afaceri sau inițiative.

Altfel, pe plan sentimental, Musk traversează o perioadă agitată. El s-a despărțit de cântăreața Grimes, după trei ani de relație. Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune”, a declarat Elon Musk pentru PageSix.

Cuplul a început să se întâlnească în 2018 și fiul lor, X Æ A-Xii, a venit pe lume anul următor. Cel mai recent au fost văzuți împreună la Met Gala, la începutul acestei luni.