Evenimentul Zilei > Monden > După 8 ani, Gigi Becali şi-a primit marea răsplată. Dumnezeu lucrează neîncetat!
După 8 ani, Gigi Becali şi-a primit marea răsplată. Dumnezeu lucrează neîncetat!

După 8 ani, Gigi Becali şi-a primit marea răsplată. Dumnezeu lucrează neîncetat!

În umă cu 8 ani, un caz social dramatic îi atrăgea atenţia larifundiarului Gigi Becali, care astfel decide să mai facă un act de caritate.

Astfel, milionarul din Pipera îi cumpăra o casă unui copil amărât dintr-un sat buzoian.

Pentru 17.000 de euro, cât a costat locuinţa, destinul Marian Ursea (băieţelul de 12 ani din Breaza, judeţul Buzău) avea să fie schimbat în bine pentru totdeauna.

Copilul fusese crescut de bunică după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama l-a abandonat de mic copil, iar la momentul respectiv a impresionat atunci o ţară întreagă cu povestea sa

După intervenţia decisivă a lui Gigi Becali în viaţa lui, acesta şi-a urmat chemările: a terminat un liceu de meserii, dar a făcut și canto.

În prezent, Ursea se pregăteşte pentru o carieră în muzica populară, iar la 20 de ani a lansat și prima melodie, sugestiv numită „Chinuit am fost de mic”.

Desigur, piesa este dedicată binefăcătorului său, patronul echipei de fotbal FCSB.

„Textul a fost inspirat din articolele din presă despre viaţa mea, despre ajutorul primit de la domnul Gigi Becali, căruia toată viaţa îi voi mulţumi.

Sunt câteva persoane în sufletul meu, cum este şi părintele Stănescu, oamenii care mi-au întins o mână de ajutor, cărora toată viaţa le voi fi recunoscător”, a declarat Marian Ursea conform wowbiz.ro.