Evenimentul Zilei > Monden > După 4 luni de restricţii, Charlie şi-a băgat degetele în bere şi ce a urmat e viral. Video
După 4 luni de restricţii, Charlie şi-a băgat degetele în bere şi ce a urmat e viral. Video

După 4 luni de restricţii, Charlie şi-a băgat degetele în bere şi ce a urmat e viral. Video

Bucuria lui Charlie Richards, un britanic care a băut prima bere la un pub după 4 luni de restricţii, a fost atât de intens trăită încât a ajuns să facă ocolul lumii după ce prietenul său a surprins totul într-o filmare virală.

După 4 luni de restricţii, Charlie şi-a băgat degetele în bere şi ce a urmat e viral. Amintim că la 12 aprilie, Marea Britanie a relaxat restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, astfel că britanicii au luat cu asalt barurile şi au organizat petreceri de pomină.

Unul dintre ei a fost şi Charlie Richards, un director de vânzări în vârstă de 45 de ani. Ajuns la un pub din localtatea în care locuieşte, acesta şi-a comandat două beri. A făcut-o după mai mult de 4 luni în care nu a putut ieşi în oraş alături de prieteni, aşa cum o făcea înainte de pandemie.

Prietenul său Mark Williams a reușit să surprindă momentul ilar într-o filmare vizionată de peste 210.000 de oameni din întreaga lume odată ce a fost postată pe Facebook.

Cei doi au fost la The Abbey din St Helens (Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan Merseyside în regiunea North West England), iar Charlie „s-a cam entuziasmat” când a sorbit berea.

„Mi-a fost dor”, a spus Charlie după prima înghiţitură. Atât de dor i-a fost încât a început să se spele pe faţă cu berea. Omul simţea nevoia să simtă gustul şi mirosul berii din pubul favorit. Până la urmă şi-a turnat conţinutul pe cap.

După 4 luni de restricţii, Charlie şi-a băgat degetele în bere şi ce a urmat e viral

„Locuiesc destul de aproape de acest local meu care este un pub cu adevărat grozav. Mai mereu pierd vremea, dar luni a ieşit soarele și am primit două halbe în loc de una, pentru că era o coadă. Prietenul meu îi filma pe toți cei de acolo, bucurându-se cu adevărat de ziuă, întrucât pubul tocmai a deschis.

Pe măsură ce camera a fost pe mine, m-am cam entuziasmat și am sfârșit prin a-mi stropi berea pe față ca după bărbierit. Nu intenționam să o fac. M-am gândit doar la «nu contează» și mi-am turnat-o pe cap.

Erau câteva fete care stăteau în spate și le auzeai surprinderea și apoi erau oameni care mă priveau de parcă aș fi fost un pic ciudat. Dar locuiesc aproape, așa că am ieșit să mă schimb, proprietarul a dat ochii peste cap și nu a fost surprins. Și apoi m-am întors și am comandat încă o halbă”, a declarat Charlie, coproprietar al unei companii de fabricare a ferestrelor.

Totuşi, el nu se aştepta ca videoclipul să devină atât de popular: „Am un partener care locuiește în Noua Zeelandă și mi-a trimis un mesaj despre asta pentru că cineva din biroul său i-a arătat videoclipul și a realizat că sunt eu. Un alt coleg lucrează la Dubai și mi-a trimis un mesaj despre asta.

„Totul a luat-o razna pentru ceva care a fost doar puţin amuzament. A fost doar ceva care să înveselească oamenii. Eram atât pregătit să mă întorc în cârciumă, iar soarele ieșise și era bine să văd acasă un pint în loc de un pahar normal. Este bine să mă întorc în pubul meu și sunt sigur că este la fel pentru toată lumea”, a declarat Charlie pentru sthelensstar.co.uk.