Evenimentul Zilei > Sport > Dumitru Dragomir cere vaccinare urgentă și în fotbalul românesc, și în țară. „Sunt niște oameni iresponsabili”
Dumitru Dragomir cere vaccinare urgentă și în fotbalul românesc, și în țară. „Sunt niște oameni iresponsabili”

Dumitru Dragomir cere vaccinare urgentă și în fotbalul românesc, și în țară. „Sunt niște oameni iresponsabili”

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), se pregătește să e vaccineze cu doza a 3-a și a spus că cei care nu susțin imunizarea sunt inconștienți.

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii I, a vorbit despre campania de vaccinare și s-a referit și la situația din Liga I. „Corleone” a afirmat că procesul ar trebui accelerat. Dragomir este pro-imunizare și a spus că el s-a vaccinat. A trecut prin boală și urmează să meargă pentru a se vaccina și a treia oară.

Dumitru Dragomir cere vaccinare generală și rapidă

„Vaccinarea mi se pare extraordinar de bună, nu bună, dar e târzie. Totuși, e OK și acum. Toată lumea trebuie să se vaccineze, de la copil până la bătrân. Trebuie să luăm exemplul Americii, Israelului, Franței, Angliei, Italiei, tuturor celor care s-au vaccinat le-a scăzut foarte mult numărul îmbolnăviților.

Eu m-am vaccinat și am trecut și prin boală. Am făcut ambele doze și o fac și pe a treia acum, dar să mai treacă puțin timpul că am numai o lună și jumătate de la a doua doză”, a spus Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Fostul șef de la LPF suspectează că el s-a infectat cu coronavirus încă din 2019, atunci când nu se știa despre acest virus. Am făcut o formă destul de nasoală în 2019, când nici nu știau aștia ce boală e. Am venit din Spania, de la meciul Barcelona – Manchester United, și atunci m-am internat și în spital, am stat două zile internat.

„Despre ce vorbim? Aici e știință, nu mai sunt leacuri băbești”

Tot aud că unii nu se vaccinează că nu știu ce conține vaccinul. Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Ei spun că nu știu ce conține vaccinul … Păi, când beau cola, știu ce conține?

Cei care dau declarații antivaccinare sunt niște oameni iresponsabili. Poporul israelian, poporul englez, poporul francez, poporul american, toate astea vor să-și extermine semenii? Despre ce vorbim? Aici e știință, nu mai sunt leacuri băbești.

Știu și ce a declarat Gigi Becali. Suntem o țară liberă. Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali? Ca el sunt puțini, să știți. Bineînțeles că antivaccinarea poată să pună sportul în pericol. Cine nu se vaccinează nu are ce să caute nici pe teren, nici în afara lui”, a mai spus Dragomir pentru sursa citată.