Evenimentul Zilei > Sport > Duckadam îi promite o mamă de bătaie lui N’Doye
Duckadam îi promite o mamă de bătaie lui N’Doye

Duckadam îi promite o mamă de bătaie lui N’Doye

Președintele de imagine al Stelei a avut o reacție fără precedent, la adresa jucătorului de la ASA Târgu Mureș, enervat că senegalezul a minimalizat accidentările suferite de „militari”.

Steaua a pierdut meciul disputat duminică, la Târgu Mureș, cu ASA, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I, scor 0-1.

Confruntarea a fost marcată de duritățile gazdelor, ce nu au fost sancționate de arbitrul Istvan Kovacs, cunoscut pentru că este „arbitrul de casă” al echipei CFR Cluj.

Antrenorul Costel Gâlcă a fost nevoit să schimbe trei jucători, între minutele 22 și 29, din cauza accidentărilor, iar situația medicală este îngrijorătoare, înaintea derbyului cu Dinamo, care va avea loc vineri.

Rusescu, aproape de a-și pierde un ochi!

Cel mai mult a avut de suferit Raul Rusescu. Atacantul l-a înlocuit pe Claudiu Keșeru, în minutul 21, și a fost schimbat în minutul 28, după o lovitură dură primită de la Gabi Mureșan. Ieri, stelistul a aflat că a fost aproape să-și piardă un ochi!

„Raul Rusescu are fractură de orbită, ceea ce înseamnă că osul de sub ochi este fracturat și timp de trei săptămâni jucătorul nu va putea fi utilizat într-un meci oficial, dacă lucrurile decurg foarte bine”, a anunțat Valeriu Argăseală, președintele executiv al echipei din Ghencea. Mai mult, Claudiu Keșeru s-a ales și el cu o comoție cerebrală, iar Iasmin Latovlevici este supus investigațiilor medicale, după accidentarea suferită la Târgu Mureș.

„E sport pentru bărbați”

În acest context, declara țiile date de Ousmane N’Doye, la finalul partidei, au fost mai mult decât nepotrivite.

„Ăsta e fotbalul. E sport pentru bărbați, nu am jucat dur. Nu au fost durități”, a spus mijlocașul celor de la ASA. În replică, ieri, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, și-a ieșit din minți și l-a amenințat cu o pedeapsă corporală pe senegalez.

„Să-și vadă dracului de treaba lui”

„Vreau să fac o remarcă la acest măscărici parvenit de N’Doye. Acest parvenit cu belciug în nas să-și vadă dracului de treaba lui. N-a sărit la bătaie cu cine trebuie până acum. Poate că întro zi vom discuta între patru ochi”, a spus oficialul „roșalbaștrilor”, la Dolce Sport.

„Pot să-l fac și nesimțit, fără probleme”

Eroul de la Sevilla nu a ocolit nici subiectul arbitrajului și a lovit nemilos și în „centralul” Istvan Kovacs. „Pot să-l fac și nesimțit, fără probleme. A decimat o echipă. Situație mai clară decât lovitura lui Mureșan nu există pe fața pământului. Se vede că n-a jucat fotbal ca să-şi dea seama că îşi bate joc de munca unor fotbalişti”, a mai spus oficialul „militarilor”.