Evenimentul Zilei > Sport > Duckadam a luat foc: „Acest parvenit cu cu belciug în nas să-şi vadă dracului de treaba lui”
Duckadam a luat foc: „Acest parvenit cu cu belciug în nas să-şi vadă dracului de treaba lui”

Duckadam a luat foc: „Acest parvenit cu cu belciug în nas să-şi vadă dracului de treaba lui”

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al echipei Steaua, s-a dezlănțuit după meciul pierdut de „militari”, în deplasare, la ASA Târgu Mureș, scor 0-1. Oficialul a dat de pământ cu senegalezul Ousmane N'Doye, mijlocașul ardelenilor.

Helmuth Duckadam l-a atacat foarte dur pe Ousmane N'Doye, după ce fotbalistul celor de la ASA Târgu Mureș a minimalizat accidentările suferite de steliști, în partida de duminică. „Vreau să fac o remarcă la acest măscărici parvenit de N'Doye. Acest parvenit cu cu belciug în nas să-şi vadă dracului de treaba lui. N-a sărit la bătaie cu cine trebuie până acum. Poate că într-o zi vom discuta între patru ochi", a spus Duckadam la Dolce Sport.

De furia lui Duckadam nu a scăpat nici arbitrul Istvan Kovacs. „Pot să-l fac şi nesimţit fără probleme. A decimat o echipă. Situaţie mai clară decât lovitura lui Mureşan nu există pe faţa pământului. Se vede că n-a jucat fotbal ca să-şi dea seama că îşi bate joc de munca unor fotbalişti", a mai afirmat oficialul Stelei.