Evenimentul Zilei > Monden > Ducesa are de luat 120.000 £ de la cei care au pozat-o goală
Ducesa are de luat 120.000 £ de la cei care au pozat-o goală

Ducesa are de luat 120.000 £ de la cei care au pozat-o goală

Un verdict important a fost atins în procesul intentat de casa regală a Marii Britanii, în urma scandalului din 2012, în care au fost publicate poze indecente cu Kate Middleton

Conform rapoartelor, anunță presa britanică, ducesa de Cambridge – care tocmai a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil – are de primit 120.000 de lire, la cinci ani după ce o revistă franceză a publicat imagini scandaloase, cu ea și soțul ei, prințul William, în vacanță din Provence, Franța.

Judecătorii din Nanterre, Franța, au hotărât că angajații revistei au încălcat atât intimitatea lui Kate, cât și cea a lui William. Din nefericire pentru cuplul regal, daunele cerute de ei, în cuantum de 1,9 milioane de lire, nu au fost aprobate de instanță.

Din întreg procesul, de departe cea mai interesantă declarație a fost a fotografului: „Cuplul regal a fost întotdeauna subiectul unei atenții publice excesive, imaginile topless nu au aruncat ducesa într-o lumină proastă și imaginile nu au fost luate sub o încălcare a intimității”, a spus paparazzo. 

Kate și William, amândoi în vârstă de 35 de ani, au primit două vești minunate în această perioadă: vor mai avea un copil și au câștigat procesul împotriva revistei de scandal care a publicat imagini cu ducesa în sânii goi.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: