Evenimentul Zilei > Actualitate > FOTOGRAFIILE INTERZISE cu DUCESA de Cambridge. Era GOALĂ când PRINȚUL WILLIAM a văzut-o și i s-au APRINS INSTANTANEU CĂLCÂIELE – GALERIE
FOTOGRAFIILE INTERZISE cu DUCESA de Cambridge. Era GOALĂ când PRINȚUL WILLIAM a văzut-o și i s-au APRINS INSTANTANEU CĂLCÂIELE – GALERIE

FOTOGRAFIILE INTERZISE cu DUCESA de Cambridge. Era GOALĂ când PRINȚUL WILLIAM a văzut-o și i s-au APRINS INSTANTANEU CĂLCÂIELE – GALERIE

Acestea sunt fotografiile interzise cu Ducesa de Cambridge, cunoscută sub numele de Kate Middleton. Aceasta apare aproape goală, purtând doar o rochie total transparentă.

Puțină lume știe că atunci prințul William s-a îndrăgostit de ea, Kate Middleton purta o rochie complet transparentă prin care se vedea absolut tot.

Kate și William erau studenți la St Andrews University și drumurile li s-au intersectat de mai multe ori, dar prințul nu a observat-o niciodată pe studenta la istoria artelor.

Însă în 2001, Kate a făcut pe modelul pentru o prietenă din campus, care își prezenta colecția de haine, iar când a urcat pe podium a purtat o rochie dintr-o plasă neagră transparentă cu benzi albastre deasupra sânilor și în partea de jos, deasupra genunchilor, scrie Libertatea.

William a fost printre cei aflați în public la prezentarea de modă, iar atunci când a văzut-o pe Kate în rochia care nu ascundea practic nimic, nu și-a putut desprinde ochii de la ea și apoi a făcut tot posibilul să obțină numărul ei de telefon și să se întâlnească.