Evenimentul Zilei > Actualitate > DUCESA de Cambridge a tras DRAPERIA, după ce a arătat prea mult la premiera peliculei cu James Bond | GALERIE FOTO
DUCESA de Cambridge a tras DRAPERIA, după ce a arătat prea mult la premiera peliculei cu James Bond | GALERIE FOTO

DUCESA de Cambridge a tras DRAPERIA, după ce a arătat prea mult la premiera peliculei cu James Bond | GALERIE FOTO

Ţinuta aleasă de Kate Middleton, ducesă de Cambridge, pentru o gală caritabilă, organizată la o doar o zi după mirobolanta sa apariţie la premiera londoneză a celui mai nou film din seria James Bond, a stârnit noi comentarii în mediile online.

Spre deosebire de seara precedentă când a optat pentru o rochie simplă, belu pal, dar spectaculoasă pentru că presupunea înlăturarea sutienului, ducesă de Cambridge a marcat serată de la Muzeul Victoria & Albert din Londra printr-o piesă excesiv de înflorată şi colorată. Creaţie a designerului Erdem Moralioglu, extravaganta rochie de seară a ducesei a costat nu mai puţin de 2660 lire sterline.

Unii stilişti au apreciat ţinuta pentru că a reuşit să scoată în evidenţă ”silueta deplin femininăşi graţioasă” a frumoasei ducese în vârstă de 33 de ani. Kate şi-a accesorizat vestimentaţia cu un inel cu safir primit în dar de la Regina Mamă, o brăţară cu diamante, cadou de nuntă de la socrul său, prinţul Charles şi un plic din satin Anya Hindmarch, care costă în mod normal cam 500 de lire sterline.