Maşina Poliţiei Locale e parcată ilegal în zona Pieței Iosefin din Timișoara, ocupând două locuri alocate pentru persoane cu dizabilități. „Din ciclul „Omu’ potrivit, la locu’ potrivit”, azi o fotografie care demonstrează indubitabil faptul că Politia Locala Timișoara încadrează handicapați, profitând din plin de avantajele oferite de Legea 448 din 2006, actualizata în 2016. Bipezii care au coborât din mașină, nu păreau handicapați locomotor – or fi fost handicapați mental? Întreb pentru un prieten… A se observa că, datorita faptului că erau doi boacteri handicapați în mașină, au ocupat doua locuri de parcare! P.S.: Sincere felicitări milițianului Cojan, directorul cvasi-legal al PLT! GHICITOARE: Pe cine va amenda milițianul Cojan, datorita acestei postări: pe mine sau pe bipezii din subordine?”, a scris pe Facebook timişoreanul.

Tot el a surprins în repetate rânduri mașinile altor polițiști locali, inclusiv pe cea a șefului instituției, parcate pe trotuar.

În urma fotografiei publicate pe facebook, oficialii Poliției Locale au transmis că situaţia este cercetată de departamentul de control intern al instituţiei.

Te-ar putea interesa și: