Editura Evenimentul si Capital

DRUMURI ÎNCHISE. Şoselele României pe care NU SE CIRCULĂ. Restricţii de trafic şi RUTE OCOLITOARE

14-01/ILI_8308-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 447 Vizualizari

Din cauza executării unor lucrări de reparație ori de modernizare a drumurilor publice, circulația autovehiculelor este restricționată temporar pe patru sectoare de căi rutiere care au clasificare națională.

Restricţiile de trafic afectează circulaţia rutieă în judeţele Gorj, Suceava şi Vâlcea, după cum urmează:

pe DN 66 Iezureni – Bumbeşti-Jiu, între kilometrii 83 + 030 metri și 92 + 150 metri (pe raza judeţului Gorj), unde, până la data de 30 septembrie a anului curent, de luni până sâmbătă, între orele 8:00 şi 18:00, este interzis fluxul de trafic format din autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Acestea vor circula deviat, pe traseul Târgu Jiu (DN 66, kilometrul 83 + 30 de metri) – DJ 665 (Curtişoara – Tetila) – DC 3 (Tetila – Bumbeşti-Jiu) – Bumbeşti-Jiu (DN 66, kilometrul 92+150 de metri).

Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone vor tranzita tronsonul DN 66 cuprins între kilometrii 86 + 988 metri şi 90 + 363 metri, cu respectarea resticţiei de viteză de stabilită la valoarea de maximum 40 km/h şi a semnalizării rutiere temporare din zona respectivă;

pe DN 66 Bumbeşti Jiu – Petroşani, între kilometrii 93 + 30 de metri şi 126 (pe raza judeţului Gorj), care, până la data de 15 iunie a anului curent, în fiecare zi de luni până sâmbătă, între orele 6:00 şi 20:30 este închis, cu reluarea temporară a traficului zilnic, între orele 12:00 şi 14:30, pentru toate categoriile de autovehicule;

pe DN 2E din județul Suceava, unde traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricționat între localitățile Solca și Marginea, din cauza surpării unui podeț.

Rutele ocolitoare:

*) pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată cuprinsă între 7,5 și 10 tone: DN 2E Păltinoasa – Solca, DN 2K Solca – Arbore – Milișăuți, DN 2H Milișăuți – Rădăuți, DN 17A Rădăuți – Marginea și retur;

*) pentru autovehiculele de peste 10 tone: DN 17 Păltinoasa – Suceava, DN 2 Suceava – Slobozia Sucevei, DN 2H Slobozia Sucevei – Rădăuți, DN 17A Rădăuți – Marginea și retur;

• pe DN 7 din județul Vâlcea, unde, pe raza localității Robești, în zona km. 224 + 450 metri, pe sensul de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu, circulaţia auto se desfăşoară îngreunat din cauza unor alunecări de teren care au afectat îmbrăcămintea asfaltic-bituminoasă a carosabilului (ruperea acesteia în mai multe fragmente).

Suprafața de carosabil afectată are lungimea de aproximativ 25 metri și lățimea de circa un metru. Locul producerii evenimentului este semnalizat în mod corespunzător, iar traficul de autovehicule se desfășoară pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri de deplasare. Se estimează că lucrările de consolidare a terasamentului drumului și de refacere a carosabilului vor fi finalizate în jurul datei de 1 mai 2014.

Toți conducătorii auto care intenționau să se deplaseze pe sectoarele de drum restricționate sunt rugați să circule cu atenție sporită și să respecte cu strictețe semnalizarea rutieră temporară instituită în zona executării lucrărilor sau pe rutele ocolitoare.

De asemenea, pentru siguranţa lor şi a partenerilor de trafic Poliţia Rutieră le recomandă tuturor conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare în funcţie de condiţiile concrete de drum și trafic și să mărească distanţa, în mers, între autovehicule.

A MURIT la spital! Parintii si elevii din Romania sunt in stare de SOC!

Pagina 1 din 1


Tag-uri:Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI