Un rapper din centrul orașului britanic Derby a oferit niște imagini terifiante trecătorilor după ce a filmat un tânăr care  consumat celebrul drog sintetic ”Black Mamba”. Acesta s-a rostogolit pe ciment și a scos sunete ciudate, în urma unor halucinații terifiante, scrie the sun.uk. Rapperul Jess L  a spus că tânărul s-a aflat într-o starea asemănătoare cu cea a unui zombi după ce a fumat drogul sintetic combinat cu  cannabis.

”Efectul este foarte înfricoșător. Arăta ca și cum ar  muri. Se pare că se luptă cu ceva imaginar și cum ar fi posedat de diavol. Mulți oameni se uitau și erau doar șocați. Nu știam ce să facem. Toată lumea era îngrijorată”, a declarat un martor la incidentul din centrul orașului Derby.

La rândul său, rapperul Jess L a declarat  că utilizarea lui Black Mamba este în creștere în Derby și spune că un grup de aproximativ 10 persoane este văzut în mod regulat luându-l în centrul orașului. El a spus că atacul pe care l-a filmat a durat aproximativ 10 minute și a descris comportamentul omului drept ”neregulat”.

”Puteai vedea că drogul îi prelua trupul” a adăugat tânărul.

Pe de altă parte, JessL a spus  că este „șocat de oamenii care iau acest drog” și a susținut: ”În clipa în care se întâmplă întotdeauna în oraș, într-un loc public unde toți merg cu copiii și familia lor.  Cineva trebuie să facă ceva despre asta”.

JessL, care a filmat videoclipul, susține că prietenii bărbatului stăteau în jur și râdeau
Omul este văzut cu pantalonii lui aproape în întregime, pe măsură ce se spală pe podea în public
Black Mamba este un înlocuitor sintetic care imită efectele cannabisului, dar este mai puternic. Este mai ușor de utilizat pentru că oferă efecte nocive și provoacă halucinații.

 Deși este creat să reproducă canabisul, Black Mamba este mult mai puternic și pune utilizatorii într-o stare asemănătoare zombiei

 

 

Te-ar putea interesa și: