Evenimentul Zilei > Actualitate > Dramatic. A MURIT! Avea doar 12 ani…
Dramatic. A MURIT! Avea doar 12 ani…

Dramatic. A MURIT! Avea doar 12 ani…

Roger, cangurul devenit faimos pe internet pentru musculatura sa, care dădea impresia că ar fi muncit din greu la sală, a murit de bătrâneţe, a informat luni presa locală, citată de DPA.

 

"Roger a dus o viaţa minunată şi a fost iubit de milioane de oameni din întreaga lume. Te vom iubi mereu şi îţi vom duce dorul, Roger", au scris aceştia într-o postare pe Facebook. Cangurul a devenit faimos după ce o fotografie în care acesta deforma o găleată din metal a devenit virală în 2015.

De atunci, numeroasele imagini şi filmuleţe cu musculosul cangur roşu i-au adus acestuia circa 900.000 de fani pe Instagram şi încă o jumătate de milion pe Facebook. Anul trecut, Roger a fost recunoscut drept unul dintre cele mai faimoase zece animale la nivel mondial.

"Acum zece ani am construit acest sanctuar pentru a-l găzdui pe Roger … şi două dintre partenerele sale, – Ella şi Abigail. L-am construit pentru ca ei să aibă un loc unde să trăiască", a declarat managerul sanctuarului din oraşul australian Alice Springs, Chris Barnes, care l-a salvat pe Roger din marsupiul mamei sale, ucisă de o maşină.

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, cangurul începuse să sufere de artrită şi să aibă probleme cu vederea. Cangurii roşii trăiesc în mod normal între 10 şi 20 de ani.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: