Evenimentul Zilei > Monden > Drama unei legende a Hollywood-ului. „Durerea nu poate fi explicată”
Drama unei legende a Hollywood-ului. „Durerea nu poate fi explicată”

Drama unei legende a Hollywood-ului. „Durerea nu poate fi explicată”

O nouă dramă în familia popularului actor care a scris istorie în cinematografie.

Trece prin clipe cumplite, după o viață în care a cunoscut din plin succesul. Este vorba despre unul dintre cei mai respectați actori de la Hollywood, celebrul Robert Redford, în vârstă de 84 de ani. El a fost martorul decesului fiului său, James Redford, cel care la 58 de ani a fost răpus de cancer la ficat. Tristul eveniment s-a petrecut la casa acestuia, din Marin, California, conform retetesivedete.ro.

Sfâșiat de durere, tatăl celui decedat a spus: „Durerea provocată de pierderea unui copil nu poate fi explicată. Este incomensurabilă. La vârsta de 31 de ani, James Redford suferise deja al doilea transplant de ficat. Problemele lui au început la vârsta de 15 ani, atunci când a fost diagnosticat cu o inflamație la colon, care i-a afectat ficatul.


Robert Redford povesteşte despre infracţiunile din tinereţe

Divorţ de America! Robert Redford NU se mai simte american: Ne atacăm şi să ne distrugem unul pe altul


Blestem în familia Redford

Robert Redford a fost căsătorit cu Lola Van Wagenen, iar mariajul a durat din 1958 până în 1995. Primul copil al cuplului, Scott, născut în anul 1959, a decedat la vârsta de cinci luni, din cauza unui sindrom despre care se cunoșteau prea puține amănunte la vremea respectivă, conform sursei citate.

„Ca tată, te învinovăţeşti când ţi se întâmplă aşa o nenorocire. Îţi lasă o rană care nu se vindecă niciodată”, afirma Robert Redford legat de această primă mare dramă din viața sa. Actorul a intrat atunci într-o depresie, dar și-a revenit și datorită faptului că s-a concentrat pe latura profesională și a avut mare succes în domeniul cinematografiei.

El a mai avut trei copii: Shawna, James și Amy. Shwana a suferit un mare șoc, în 1983, atunci când și-a văzut iubitul asasinat, sub ochii ei, la Universitatea Boulder din Chicago. Un an mai târziu, fata a suferit un grav accident de mașină și a săpat miraculos cu viață, deși medicii nu-i dădeau prea mari șanse de supraviețuire. În 2009, actorul s-a căsătorit cu Sibylle Szaggars.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: