Evenimentul Zilei > Monden > Drama teribilă a unei iubite actrițe de comedie de la noi. Nu se mai poate apropia de scenă. „Mi-e frică de Dumnezeu”
Drama teribilă a unei iubite actrițe de comedie de la noi. Nu se mai poate apropia de scenă. „Mi-e frică de Dumnezeu”

Drama teribilă a unei iubite actrițe de comedie de la noi. Nu se mai poate apropia de scenă. „Mi-e frică de Dumnezeu”

O mare actriță de comedie din România a dezvăluit dramele prin care a trecut și motivele pentru care a renunțat la scenă. S-ar reîntoarce, însă într-un rol secundar, care să nu necesite foarte mult efort fizic. Actrița a dezvăluit că, în viață, îi este teamă doar de puterea lui Dumnezeu.

Dramele prin care a trecut actrița de comedie Marinela Chelaru, în vârstă de 62 de ani, și-au pus, cu siguranță, amprenta, în mai multe domenii ale vieții sale. Unul dintre acestea este chiar scena de teatru, unde actrița a jucat în nenumărate rânduri. În prezent, din cauza afecțiunilor de sănătate, Marinela Chelaru nu mai poate profesa.

A trecut printr-o intervenție chirurgicală, în urma unui infarct, și a văzut moartea cu ochii deschiși, dar, în prezent, se simte mult mai bine, potrivit spuselor sale. Dacă îi este frică de ceva în viață, atunci este vorba de puterea lui Dumnezeu.

Care este starea de sănătate a actriței Marinela Chelaru. „Îmi este frică de Dumnezeu”

„Îmi este frică de puterea lui Dumnezeu, că uite ce vremuri am ajuns să trăim, ne-am făcut răi și nu ne mai ține Dumnezeu. Nu am mai fost nici pe la spital în ultima perioadă, vorbesc cu doctorița mea la telefon și cam atât. Este un înger de femeie. Ținem legătură pentru orice eventualitate, dar nu am avut probleme, Doamne ajută. Ultima dată mi-a schimbat medicamentele de tensiune și mă simt mult mai bine”, a dezvăluit actrița de comedie.

Marinela Chelaru se confruntă însă, cu alte probleme de sănătate, din cauza vremii. Artista nu are voie să iasă afară nici pe timp de excesive călduri, dar nici când este frig. „Nu am voie să ies pe căldură și pe frig, când este ger afară. Am stat cuminte în casă în toată această perioadă. Nici bine așa nu prea m-am mai simțit, mi-am luat medicamentele mele și cam atât. Am vrut să ies până la piață, dar nu am mai fost. Am mâncat fructe pentru că aveam în casă, mi-am făcut și înghețată.

Acum soțul face cumpărăturile, dar nu prea avem nevoie pentru că avem provizii în casă. Am dulceață de acum doi ani, zacuscă, am cărniță, am verdeață. Acum mi-am făcut și dulceață că au început fructele de toamnă”, a relatat actrița Marinela Chelaru.

Mai revine actrița de comedie pe scenă? „Dacă mi-ar da un rol…”

Artista mult iubită de români a vorbit și despre despărțirea sa de scenă, cauzată de problemele de sănătate. Va mai juca în vreun film? Marinela Chelaru a recunoscut că ar accepta o astfel de propunere, dacă ar fi vorba despre un rol secundar, care să nu presupună un semnificativ efort fizic.

“Când mă uit la televizor și văd serialul cu băieții de la trupa în care am jucat și eu, îmi revin niște amintiri superbe. Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima.

În primul rând, sănătatea este primordială. Îți trebuie energie pentru că te consumă foarte mult. Trebuie să fii fizic sănătos pentru scenă. Îmi e frică să mă bag într-o chestie de asta. Sau dacă mi-ar da un rol, un regizor sau un producător, să fie unul mai mititel, atunci aș accepta. Nu trebuie să depun foarte mult efort.

Îmi este dor de televiziune, de teatru și de film. Am avut niște perioade foarte superbe în tinerețe. Nu mă uit cu mânie înapoi, ci cu drag. Nu mai pot să mă urc pe cal să cuceresc Troia, am o vârstă”, s-a exprimat Marinela Chelaru la Impact.