Evenimentul Zilei > Monden > Drama prin care trece Anna Lesko: „Trebuie să mă obișnuiesc…” Vedeta intră în colaps?!
Drama prin care trece Anna Lesko: „Trebuie să mă obișnuiesc…” Vedeta intră în colaps?!

Drama prin care trece Anna Lesko: „Trebuie să mă obișnuiesc…” Vedeta intră în colaps?!

Anna Lesko face dezvăluiri grele din interiorul emisiunii „Ferma” de la ProTV. Vedeta nu mai rezistă prea mult.

Situaţia începe să se schimbe drastic la Ferma. Dacă săptămâna trecută s-a încheiat fără eliminare, asta nu înseamnă că nu au fost tensiuni.

„O singură mână ridicată a reușit să distrugă toate alianțele create vreodată”, spune Mihaela Rădulescu, în episodul de marţi seara.

O nouă săptămână aduce o nouă luptă între concurenţii de la Ferma. Toate fetele din casă, care nu au ocupat rolul de fermier şef, se vor duela. Un altă surpriză va fi anunţată de prezentatoarea TV, fermierii vor schimba rolurile: băieții vor găti și fetele vor face treaba în curte.

Lupta pentru titlul de fermier șef va scoate la iveală urmele lăsate de aparenta trădarea pe care Anna Lesko a făcut-o în ochii foștilor ei aliați: Andrei și George.

„Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu. Mi-am dat seama cât de tare te întărește când inamicul e acolo”, spune Anna Lesko, după ce va simți că nimeni nu o mai susține.

„Sunt pregătit de orice, oricând”, spune Augustin Viziru, care va sublinia că fermierii au înțeles că sunt într-un moment de cotitură al competiției și că fiecare zi le poate aduce surprize care îi pot face să piardă tot, dacă nu sunt pregătiți.

Cine este concurentul-surpriză care a luat premiul de 50.000 de euro

Fanii emisiunii Ferma 2020, de la Pro TV, vor avea o mare surpriză, când vor afla cine va pune mâna pe premiul de 50.000 de euro. Chiar dacă pe micile ecrane, emisiunea este în plină desfășurare, filmările reality show-ului s-au terminat însă de ceva timp şi s-a aflat câştigătorul.

Ediția din acest an a show-ului de la PRO TV pare să aibă un deznodământ surprinzător. Premiul de 50.000 de euro pare să fie adjudecat de unul dintre concurenții-surpriză. După ce a ratat finala din 2015, în urma unei accidentări serioase, Augustin Viziru este dat drept marele câștigător al ediției de anul acesta al emisiunii, potrivit Cancan.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.