Evenimentul Zilei > Actualitate > DRAMĂ. O fetiță de doi ani ARSĂ DE VIE în pătuț I FOTO
DRAMĂ. O fetiță de doi ani ARSĂ DE VIE în pătuț I FOTO

DRAMĂ. O fetiță de doi ani ARSĂ DE VIE în pătuț I FOTO

Tragedie într-o localitate din Timiș. Fiica de doi ani a unei familii a murit arsă de vie, în chinuri groiaznice, în timp ce fratele ei a ajuns la spital cu arsuri severe.

Incendiul a izbucnit noaptea trecută în localitatea Sânpetru Mare. Casa unui cuplu tânăr a fost cuprinsă de flăcări, iar la fața locului au intervenit imediat mai multe autospeciale de la Pompierii din Sânnicolau Mare, dar și echipaje de la Ambulanță.

O fetiță de doi ani șli patru luni a murit arsă de vie. Fratele fetiței decedate, în vârstă de patru ani, care dormea împreună cu aceasta în camera care a luat foc, a fost salvat de forțele de intervenție.

”La locul intervenției s-au deplasat, din partea Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, două autospeciale de lucru cu apă și spumă, un ofițer, un maistru militar și șapte subofițeri. În sprijinul acestora au venit și două autospeciale ale SVSU Sânpetru Mare și două ambulanțe SAJ. Fratele fetiței decedate, în varstă de patru ani, care dormea împreună cu aceasta în încăperea incendiată, a fost salvat și a primit îngrijirile medicale din partea echipajelor SAJ”, transmit pompierii timișoreni.