Update: Omul de afaceri avea de recuperat 60.000 de euro de la doi prieteni cărora le-a împrumutat acești bani în urmă cu șase ani, însă trebuie să se mute și din apartamentul în care locuiește, fiind executat silit.

„Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.”, a declarat Marcel Toader, la Star Matinal, în urmă cu scurt timp.


Știrea inițială: Paramedicii sosiți de urgență la fața locului au încercat să-l resusciteze timp de 40 de minute dar totul a fost în zadar. Aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

El se afla la masă alături de câtiva prieteni, la Periș, atunci când s-a produs tragedia, informează Antena 3.

În vârstă de 56 de ani, Marcel Toader a fost un cunoscut om de afaceri prezent adesea în show bizul românesc.

Toader a fost căsătorit de șase ori, printre consoartele sale numărându-se vedete precum Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Ana Maria Ferencz.

Divorțul de Maria Constantin a ținut primele pagini ale ziarelor mondene.

În privința palmaresului sportiv el a fost considerat cea mai bună aripă din rugby-ul românesc.

Te-ar putea interesa și: