De această dată, Viorel o acuză pe Vulpița că-l înșeală cu un alt bărbat, iar Veronica nu neagă acuzațiile care i se aduc, ridicând-se astfel și mai multe semne de întrebare.

„Doamna Mirela, ia să o întrebați că ea mi-a zis și aseară și azi. Ea are pe altcineva? Deci asta mi-a zis. Să nu mintă, să spună în față dacă are pe altcineva”, a acuzat Viorel.

În momentul în care Viorel îi povestea Mirelei Vaida drama prin care trece, Veronica a afișat un zâmbet diabolic pe față și i-a dat replica soțului său. „Și dacă am pe altcineva ce? Eu pe ăsta nu vrea să-l mai văd în fața ochilor.”, a zis ea.

Întrebată de Mirela Vaida dacă chiar are pe altcineva, Vulpița a spus că nu poate oferi mai multe explicații.

Viorel a continuat să lanseze un val de acuzații la adresa Vulpiței, susținând că i se pare că s-a schimbat foarte mult din punct de vedere comportamental. „Doamna Mirela, se vede comportamentul. Eu nu mai vorbesc cu absolut nimeni de o lună și ceva”.

„Minte, minte, că vorbește”, a pus Vulipia. Replica lui Viorel nu a întârziat să apară. „Tu minți o țară întreagă”, a spus acesta, scrie Spynews.

Vulpița a fost prinsă cu minciuna

După scandalul dintre Emily Burghelea și echipa Acces Direct, fanii Vulpiței au rămas cu multe semne de întrebare.

După ce fosta asistentă a Mirelei Vaida a declarat, în direct, că demisionează pentru că nu poate ignora faptul că Viorel o bate pe Vulpița, telespectatorii se întreabă dacă afirmațiile lui Emily Burghelea au fost adevărate, în contextul în care soții Stegaru și echipa Acces Direct negă faptul că Vulpița ar fi fost abuzată.

Astfel, pentru a lămuri misterul din spaatele acestui scandal, Veronica Stegaru a fost supusă, în cadrul ediției de joi a emisiunii Acces Direct, unui test cu detectorul de minciuni. Tânăra a fost întrebată despre presupusele abuzuri fizice la care o supune soțul ei, Viorel.

Vulpița a fost întrebată la detectorul de minciuni dacă a avut vreodată vânătăi în urma unor altercații cu soțul său, dacă l-a lovit vreodată pe Viorel ori a fost bătută de acesta.

La toate cele trei întrebări Vulpița a răspuns cu „Nu!”, iar poligraful i-a dat dreptate.

Ba mai mult, Vulpița a recunoscut că a spus că a fost bătută doar pentru a atrage milă din partea celorlalți.

Imediat după ce adevărul a ieșit în cele din urmă la iveală, Mirela Vaida a ținut să îi transmită Vulpiței un mesaj extrem de important.

Mirela Vaida i-a făcut morală Vulpiței

„Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot băga oameni nevinovați în închisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, să nu uităm. (…) Acum îl acuzi pe soțul tău că te lovește. Violența domestică este infracțiune. Cred că e închisoare de la 6 luni la 3 ani. Tu poate nu îți dai seama de asta, dar mințind, ca să te acoperi pe tine sau să creezi milă sau să plângi, tu poți să faci rău unor oameni nevinovați”, i-a spus Mirela Vaida Vulpiței.

Viorel s-a arătat foarte supărat de fapta soției sale și a declarat că nu știe dacă va mai putea să o ierte