Evenimentul Zilei > International > Dramă fără margini în familia unor români din Italia. O fetiță de cinci ani a murit fulgerător. FOTO
Dramă fără margini în familia unor români din Italia. O fetiță de cinci ani a murit fulgerător. FOTO

Dramă fără margini în familia unor români din Italia. O fetiță de cinci ani a murit fulgerător. FOTO

Clipe tragice pentru o familie de români din Italia. Părinții trec prin momente de grea suferință, după ce fetița lor, în vârstă de doar cinci anișori, a decedat la numai câteva minute după ce a servit prânzul.

O familie de români din Italia trece prin cele mai negre momente ale vieții. O fetiță în vârstă de cinci anișori a murit, la numai câteva minute după ce a mâncat masa de prânz. Înainte să anunțe că se simte rău, copila s-a așezat în pat pentru a se odihni.

Moarte fulgerătoare pentru o fetiță de cinci anișori

Doi români din Mentana (Lazio) trec printr-o tragedie greu de descris. După ce fetița lor în vârstă de cinci ani a servit masa de prânz, miercuri, 21 iulie, cu puțin timp înainte de ora 13.00, a murit. Minora s-a dus în pat, să se odihnească, însă și-a anunțat părinții că se simte rău.

Aceștia au alertat autoritățile, iar o echipă medicală de la ambulatoriul ASL din apropiere împreună cu un elicopter-ambulanță s-au deplasat de urgență la fața locului și au încercat să o salveze pe copilă. Procedurile de resuscitare a minorei însă, au fost în zadar. Copila a suferit un stop cardio-respirator și a fost declarată decedată în jurul orei 13.30.

Potrivit primelor informații, nu au existat semne de regurgitare sau sufocare. Autoritățile au dispus efectuarea autopsiei corpului neînsuflețit al fetiței, care a fost pus la dispoziția Parchetului din Tivoli. Ulterioare investigații vor avea loc la Institutul de Medicină Legală din Roma, potrivit stiridiaspora.

Un magazin românesc a organizat o strângere de fonduri pentru părinții îndoliați

Magazinul românesc „Dacica Supermercati” din aceeași localitate în care locuiesc și părinții fetiței decedate au organizat o strângere de fonduri, pentru a sprijini părinții îndoliați.

„Dragi concetățeni, pentru a veni în ajutorul familiei Amancei, care trece printr-o tragedie pricinuită de decesul, la nici 5 anișori, a fetiței lor, Ariana, staff-ul nostru a decis să organizeze o colectă publică în incinta supermarket-ului Dacica.

Persoanele care sunt dispuse să participe cu o donație cât de mică, o pot face la urna amplasată la ieșire. Mulțumim pentru participare!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: