Evenimentul Zilei > Monden > Drama actriței Corina Dănilă. Problemele de sănătate nu îi dau pace. „Da, e vorba despre”
Drama actriței Corina Dănilă. Problemele de sănătate nu îi dau pace. „Da, e vorba despre”

Drama actriței Corina Dănilă. Problemele de sănătate nu îi dau pace. „Da, e vorba despre”

Actrița și prezentatoarea Corina Dănilă cunoscută publicului din țara noastră, are probleme despre care nu îi place să vorbească. Vedeta a fost mereu discretă în ceea ce privește viața ei, dar și când vine vorba despre sănătate. Cunoscuta artistă suferă de o boală cumplită fără leac. 

Ea vorbește destul de rar despre starea ei de sănătate, de aceea internauții nu sunt la curent când vine vorba de vedetă. De asemenea, mereu a fost o persoană discretă și a stat departe de lumea mondenă, aceasta a decis să-și păstreze viața de famiilie departe de lumina reflectoarelor.

Vedeta are probleme cu articulațiile și coloana, de aceea a ascuns foarte mult timp afecțiunile de care suferă. Mai mult de atât, vedeta suferă de vitiligo, boală care se declanșează pe fond emoțional atunci când sistemul imunitar este slăbit.

Problemele de sănătate sunt ținute sub control

„Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate. Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar (HBOT), pentru că oxigenul respirat difuzează din capilare în ţesuturi şi ajunge în zonele slab perfuzate, ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii.

Tot voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite”, a declarat Corina Dănilă, potrivit spy.ro.

Puțini cunosc faptul că actrița Corina Dănilă are o fiică, iar acest lucru se datorează vieții discrete pe care vedeta o trăiește alături de copilul său, care a împlinit vârstă de 17 ani și care este mereu alături de mama sa.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: