Bianca Drăgușanu reueșește să facă din nou senzație în mediul online, postând o fotografie în care este surprinsă ieșind de la duș. Bineînțeles, fanii săi abia așteaptă astfel de fotografii fierbinți, iar frumoasa blondină le face, din când în când, pe plac, scrie Cancan.

Considerată una dintre cele mai sexy femei din România, Bianca Drăgușanu rămâne, mai mereu în centrul atenției. Așa s-a întâmplat și acum. Cu un prosop pe cap și într-un halat de baie alb, Bianca s-a lăsat fotografiată afișând o privire sugestivă.

Blondina a fost filmată într-un moment cât de poate de intim, la duș și s-a afișat în toată splendoarea, așa cum a lăsat-o Mama Natură. Bianca Drăgușanu și-a lipit posteriorul bombat și lucrat intens la sala de forță de geamul cabinei de duș și a stat cumințică pe poziții, în timp ce blitzzurile camerei foto îi surprindeau formele apetisante. Blonda este o burlăciță dezinhibată și știe că trupul ei de felină ar înnebuni orice bărbat, astfel că nu ezită să și-l expună. Bianca Drăgușanu a făcut imaginile publice, semn că nu îi pasă de gura lumii și este încrezătoare în forțele proprii.