Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a făciut Bianca Drăgușanu chiar în ZIUA NUNȚII. Se căsătorea cu Victor Slav, dar își dădea MESAJE INTIME cu altcineva – FOTO
Ce a făciut Bianca Drăgușanu chiar în ZIUA NUNȚII. Se căsătorea cu Victor Slav, dar își dădea MESAJE INTIME cu altcineva – FOTO

Ce a făciut Bianca Drăgușanu chiar în ZIUA NUNȚII. Se căsătorea cu Victor Slav, dar își dădea MESAJE INTIME cu altcineva – FOTO

Bianca Drăgușanu l-a trădat pe Victor Slav chiar din ziua nunții. Deși era proaspăt căsătorită, aceasta își dădea mesaje cu Adrian Cristea.

Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi nu au ajuns în fața altarului, Bianca alegându-l pe Victor Slav, cel care i-a dăruit și o fetiță.

„Gestul făcut de vedeta tv în ziua nunții ei, i-a luat pe toți prin surprindere.

Adrian Cristea a dezvăluit câteva mesaje primite de la Bianca chiar în ziua în care diva se căsătorea cu Victor.

Fostul fotbalist a arătat totul în cadrul unei emisiuni tv. „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”, este unul dintre mesaje”, potrivit gsp.ro.

Fostul jucător de la Dinamo a comentat: „Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine…'.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.