Mare surpriză vine din Turcia, unde un sondaj de ultimă oră arată că oamenii au relații sexuale mai rar, iar numărul partenerilor intimi a scăzut semnificativ. Rezultatele cercetării socilogice par să care au realizat studiul.

Sondajul făcut în Turcia vine să confirme studiile realizate în China, Statele Unite și Marea Britanie , care confirmă această tendință mondială.

Astfel, un sondaj efectuat luna aceasta în Statele Unite ale Americii de site-ul matrimonial Match.com a constatat că mai mult de 70 la sută dintre americanii singuri nu au făcut sex deloc din martie până în octombrie,

Britanicii par să-și fi revenit mai repede

Un alt studiu,  realizat de Institutul Kinsey în iunie a constatat că toți americanii, nu numai cei singuri,  au avut mai puțină poftă de viață. Explicația găsită de cercetători a fost tensiunea din ce în ce mai mare pe care o sreimt cuplurile izolate împreună.

Britanicii par să-și fi revenit mai repede. În iulie, cercetătorii au anunțat pe baza interviurilor făcute că dorința sexuală a  scăzut imediat după ce au fost impuse măsurile de blocare în primăvară.  Ulterior, însă, viața sentimentală a crescut în intensitate, oamenii folosind sexul pentru a  „scăpa de srres sau a alunga plictiseala”.

Molima a afectat și relațiile intime ale chinezilor. Cercetătorii Universității Medicale din Anhui au descoperit că aproape jumătate dintre participanții la un sondaj online din martie – vârful focarului din China – și-au pierdut partenerul. cei mai mulți participanți la sondajul publicat în Journal of Sexual Medicine în iulie,au declarat, însă, că vor recupera timpul pierdut și  vor căuta mai mulți parteneri sexuali sau sexuali după pandemie.

Îndrumări guvernamentale pentru partide sigure de sex

„Aceste rezultate ar putea sugera că indivizii s-au temut de transmiterea bolii în timpul actului sexual ”, au stabilit experții conduțide dr. Nejdet Karsiyakali de la Universitatea Aydinlar într-o lucrare publicată de revista Sexual Medicine.
În altî ordine de idei, trebuie menționat că guvernele din unele țări au emis îndrumări în materie de sex în condiții de siguranță pe timpul pandemiei. Dr. Theresa Tam, un oficial însărcinat cu sănătate publică din Canada, le-a recomandat canadienilor să evite sărutul, ba chiar  să poate mască atunci când devin  intimi cu un străin sau cu o persoană care prezintă risc de Covid-19, scrie South China Morning Post.

Un rabin a descifrat „codul ascuns” al Bibliei. Află profețiile înfricoșătoare! Vine…