Evenimentul Zilei > Sport > Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB. Câți bani ar putea băga Fortuna Dusseldorf în contul lui Gigi Becali
Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB. Câți bani ar putea băga Fortuna Dusseldorf în contul lui Gigi Becali

Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB. Câți bani ar putea băga Fortuna Dusseldorf în contul lui Gigi Becali

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, îl lasă pe Dragoș Nedelcu să plece de la echipă. Fortuna Dusseldorf îl va împrumuta pe mijlocașul defensiv de la FCSB timp de un sezon. În situația în care prestațiile jucătorului vor fi pe măsura așteptărilor, germanii vor plăti un milion de euro în vara anului viitor.

Astfel, Fortuna Dusseldorf, locul 5 în ultimul sezon din liga a doua germană, a transmis recent o propunere pentru împrumutul lui Nedelcu pentru un sezon. Germanii plătesc un milion de euro în vara anului viitor, în situația în care prestațiile lui Dragoș Nedelcu vor fi pe măsura așteptărilor. Becali a refuzat inițial oferta, dar la insistențele jucătorului și-a dat acceptul.

„Mai sunt de pus la punct câteva detalii. Cluburile s-au înțeles, Dragoș a intrat și el în discuții. În câteva zile totul se va rezolva!”, au dezvăluit pentru gsp.ro, surse din interiorul echipei din Berceni. Jucătorul poartă deja conversații cu nemții prin intermediul agentului și așteaptă OK-ul pentru a merge la Dusseldorf.

Ce spunea Gigi Becali, în 2017, atunci când l-a transferat la FCSB de la Viitorul, pe „urmașul lui Rădoi”: „Am luat ce e mai bun în România. Nedelcu nu va putea fi mijlocaș central mai bun decât Casemiro, dar va ajunge fundaș mai mare ca Pique”.

Nemții blochează prezența lui Nedelcu la JO de la Tokyo

Mutarea lui Dragoș Nedelcu la Fortuna Dusseldorf îi va crea probleme serioase și lui Mirel Rădoi. Mijlocașul face parte din lotul echipei naționale care va merge la Tokyo, la Jocurile Olimpice, dar nemții nu sunt de acord cu convocarea lui Dragoș.

FCSB lăsase doar doi jucători la lot. Pe lângă Nedelcu mai era prezent și portarul Ștefan Târnovanu. România va face parte din Grupa B, în care va înfrunta Honduras (22 iulie), Coreea de Sud (25 iulie) și Noua Zeelandă (28 iulie).

Trei mijlocași defensivi a convocat Rădoi în lotul pentru Jocurile Olimpice: Nedelcu, Marius Marin și Tudor Băluță. Mirel avea în plan să-l folosească pe jucătorul FCSB-ului ca fundaș central, pe un post pe care el a mai jucat și la club.

Cât a plătit Becali pe Nedelcu

Când l-a achiziționat pe Nedelcu de la Viitorul a achitat 1,6 milioane de euro, însă jucătorul avea atunci doar 20 de ani, era om de bază în trupa lui Hagi și nu suferise accidentări grave.

Au trecut patru ani, el s-a accidentat serios de două ori, s-a întors recent pe teren după o ruptură a ligamentelor genunchiului, și a jucat din ce în ce mai puțin. Mai mult în ultima perioadă, criticat din ce în ce mai des de patron şi trimis să joace la „satelitul” din Liga 3, Nedelcu nu-și mai dorea nici el să continue la FCSB.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: