Referindu-se la progresele făcute în ultimii ani, Dragnea a spus că viața în zonele rurale și în micile orașe a început să se schimbe, oamenii având acces la drumuri, apă și canalizare.

„Sunt lucruri pe care trebuiau să le facă alții înainte. Dar ce au făcut ei? Ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în țară e un grup de bătăuși care umblă după noi. Aseară aici la Galați au găsit la ei bolovani, pietre și bâte. Iohannis și ai lui vor să conducă România cu bâte. Nu avem noi curajul să păstrăm guvernarea și să câștigăm alegerile care vin”, a afirmat Dragnea.

Potrivit acestuia, PSD are obligația de a nu lăsa țara „pe mâna unor vânzători”.

„Nu se mai feresc, spun direct că vor să taie pensiile și salariile. Pentru că ei vor ca România să fie în continuare o națiune plină de divizare, ură și frustrări”, a susținut liderul social-democrat la Galați.

”Peste tot pe unde mergem noi în țară o gașcă de netrebnici ne urmăresc. Aseară, la Galați, i-au găsit cu bolovani și bâte. Iohannis și gașca lui vor să conducă România cu bâta, oameni buni! Îi lăsăm noi să conducă România? Nu avem noi puterea să câștigăm alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale? Nu doar că putem, noi avem și datoria să câștigăm aceste alegeri. Nu putem să lăsăm România pe mâna acestor oameni, nu-i lăsăm!

Când am venit spre scenă mai devreme am vorbit cu un om de la Matca, care mi-a spus că a venit special pentru a da mâna cu mine pentru a-mi mulțumi pentru programul Tomata. Roșiile de la Matca sunt foarte bune, nu știu dacă sunt la fel de bune ca roșiile de la Teleorman, dar o să vin la dumneavoastră și facem un concurs.