Liviu Dragnea este vizitat din nou, sâmbătă după-amiază, de iubita sa Irina. Irina Tănase nu a venit singură, ci însoțită de fiul fostului lider PSD. Cei doi nu au venitt cu pachete și nici nu au dorit să facă declarații.

Luni, chiar în ziua Rusaliilor se termină perioada de 21 de zile de carantină pentru Liviu Dragnea. Comisia va stabili regimul de detenție pentru acesta. Având în vedere pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, este foarte probabil să fie un regim de detenție semideschis.

Sunt șanse foarte mari ca fostul lider al PSD să fie mutat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava.

Dumitru Coarnă a declarat că are informații potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la un penitenciar din județul Mehedinți. Acesta a declarat, în timpul unei emisiuni de la postul de televiziune România TV, că deține date potrivit cărora fostul șef al social-democraților ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la penitenciarul Vânjuleţ, din județul Mehedinți.

Codrin Ștefănescu a afirmat că sunt foarte mulţi membri din PSD care îl susţin moral pe fostul lider Liviu Dragnea.

„Dragnea a fost un om din popor care a făcut totul pentru binele partidului. A fost un lider de partid care a militat pentru ţara sa şi pentru popor. Sunt foarte mulţioameni puternici în partid care să ducă mai departe ce a început Dragenea. Sunt foarte multe gânduri de bine spre el. Au fost atât de mulţi care l-au înjurat de mamă, de familie…şi se bucură de ce i se întâmplă acum. Sper ca Congresul să lămurească lucrurile în partid. Am vorbit cu unii membri din familia lui Dragnea dar nu pot da amănunte. Săptămâna viitoare o să-i trimit nişte cărţi pe care le doreşte foarte mult”, a spus Codrin Ştefănescu.

Te-ar putea interesa și: