„În partid nu s-a luat nicio decizie, așa încât cred că sunt presupuneri care nu au nici un fel de suport. L-ați auzit și pe dl Dragnea care a spus că se va face o evaluare, că se vor lua în calcul sondajele. Mai avem până atunci mult”, a spus Andronescu.

Întrebată dacă exclude total posibilitate de a candida la alegerile prezidențiale, Ecaterina Andronescu a declarat: „Nu. Eu ce pot să vă spun în acest moment e că în partid nu s-a luat nicio decizie în legătură cu cel care va fi susținut de PSD pentru poziția cea mai înaltă în stat. L-ați auzit și pe șeful partidului, spunea: poate să fie un candidat unic al alianței, ceea ce fără îndoială ar crește șansele candidatului alianței PSD-ALDE, poate să fie dl Tăriceanu, dl Dragnea sau altul, asta este cred că ați auzit și dumneavoastră”.

Liviu Dragnea construiește o opoziție la Andronescu atât în interiorul Ministerului Educației, cât și în partid. La următorul comitet executiv al PSD, deputatul de Iași Camelia Gavrilă, fostă în două rânduri inspectoar școlar general în Iaşi, va prelua funcția de președinte al departamentului de educație în PSD, poziție din care îi va putea întoarce în partid toate proiectele Ecaterinei Andronescu, susţine edupedu.ro.

 

Te-ar putea interesa și: