Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, lăsat de unul singur la căruța noului partid. Încă un mare lider PSD i-a spus pas
Dragnea, lăsat de unul singur la căruța noului partid. Încă un mare lider PSD i-a spus pas

Dragnea, lăsat de unul singur la căruța noului partid. Încă un mare lider PSD i-a spus pas

După ce în urmă cu o săptămână anunța de la pupitrul unei emisiuni de știri că va susține un nou partid politic, Liviu Dragnea a primit încă un refuz politicos, din partea altui politician cu experiență.

De data asta este vorba despre președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, cu care Dragnea avea o mare relație de prietenie. Buzatu încă se consideră prieten cu Dragnea dar i-a transmis politicos, că nu îl va avea ca partener la Alianța pentru Patrie.

„Cred că e prematur să ne pronunţăm atâta timp cât nu avem o situaţie legală, certă despre care să putem discuta. Mă îndoiesc de faptul că în momentul acesta în România există vreo posibilitate certă de a aduce pe scena politică un partid nou care să câştige alegeri sau care să obţină un scor semnificativ.

Mă consider şi acum un prieten de-al său. Eu sunt un om cu convingeri de stânga, sunt ataşat de Partidul Social Democrat şi care este soarta PSD din punct de vedere politic, aceeaşi va fi şi soarta mea din punct de vedere politic”, a declarat Dumitru Buzatu.

Adrian Năstase nu este interesat

Nominalizat de Dragnea ca un potențial susținător al Alianței pentru Patrie, fostul premier și președinte al PSD, Adrian Năstase a declarat public că nu este interesat de un astfel de proiect politic.

„Răspunsul scurt este nu. Nu voi merge la un alt partid, deși pot să devin membru al unui alt partid, dar nu voi face acest lucru din respect pentru sutele de mii de oameni care au fost alături de mine în perioade dificile și care au avut încredere în mine. Iar, sigur, vârsta devine din ce în ce mai mult un impediment pentru a face politică și sunt conștient de acest lucru”, a spus și Adrian Năstase, în cadrul unui interviu.

Ciolacu îl critică pe Dragnea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a spus că aluzie directă la Liviu Dragnea, că după ce nu va mai fi președintele PSD, el nu âși va face un alt partid.

„Eu nu o să îmi fac partid politic după ce nu o să mai fiu preşedintele PSD şi mi se pare şi corect ca la un moment dat să nu mai fiu preşedintele PSD. Mai mult, o să am maturitatea de pleca când eu o să fiu o frână în viitorul PSD”, a spus preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: