Într-un moment în care majoritatea cuplurilor lucrează acasă și probabil că se îmbolnăvesc reciproc, gazda de talk-show în vârstă de 59 de ani recomandă intimitate fizică regulată pentru a evita luptele și a combate depresia în timp ce populația este în izolare.

„Cea mai bună soluție, dacă ești însoțit de celelalte părți semnificative în carantină, este să faci sex. Vei trăi mai mult, vei scăpa de tensiune „, a declarat el pentru TMZ în timp ce se plimba marți pe străzile goale ale orașului New York.

Poate vei face niște bebeluși, a adăugat el: „Cu siguranță este mai bine decât să te holbezi unul la celălalt și să te urci pe pereți de nervi”.

Dr. Oz a explicat că ceea ce a învățat în urma focarului de coronavirus din China este că „oamenii devin cu adevărat deprimați atunci când sunt în carantină”.

El a sfătuit că oamenii ar trebui să folosească timpul acasă pentru a alege un hobby sau pentru a găsi ceva ce și-ar fi dorit să aibă timp să învețe, cum ar fi un limbaj nou, un instrument muzical sau programarea computerului.

„Doar fă ceva ce nu ai crezut niciodată posibil. Citește filozofia și devine inteligent. Nu te uiți doar la televiziunea escapismului și devii înțepător și amorțit în lume. Și, bineînțeles, fiți de părere că cuplurile ar trebui să utilizeze timpul pentru a face sex”, a mai spus el, potrivit Daily Mail.