Evenimentul Zilei > Actualitate > Dovezi explozive în dosarul secolului! Casa Regală zguduită. Ce căuta Epstein la cabana Reginei din Balmoral? FOTO
Dovezi explozive în dosarul secolului! Casa Regală zguduită. Ce căuta Epstein la cabana Reginei din Balmoral? FOTO

Dovezi explozive în dosarul secolului! Casa Regală zguduită. Ce căuta Epstein la cabana Reginei din Balmoral? FOTO

Au apărut probe zguduitoare cu imagini care au șocat o lume întreagă. Într-una dintre fotografii îi vedem pe Ghislaine Maxwell și Jeffrey Epstein cum se relaxează la cabana Reginei Elisabeta a-II-a de la Balmoral.

O poză cu Ghislaine Maxwell și Jeffrey Epstein relaxându-se în cabana reginei de la Balmoral a fost prezentată la procesul secolului.

Purtând o cămașă albastră în carouri,  britanica Maxwell este văzută sprijinindu-și brațul pe genunchiul lui Epstein, în timp ce stau exact în același loc de la caban Glen Beg în care a fost fotografiată regina relaxându-se.  Iar imaginile de mai jos nu mai au nevoie de cuvinte, atât de surprinzătoare sunt probele.

O poză cu Ghislaine Maxwell și Jeffrey Epstein relaxându-se în cabana din bușteni a reginei din Balmoral a fost prezentată la procesul ei pentru trafic sexual. Purtând o cămașă albastră în carouri, socialita britanică este văzută sprijinindu-și brațul pe genunchiul lui Epstein, în timp ce stau exact în același loc din coliba din Glen Beg în care a fost fotografiată regina relaxându-se.

Deși nu este clar când a fost făcută imaginea, s-a raportat anterior că fostul cuplu a fost invitat la Balmoral de Prințul Andrew în 1999.

Regina este fotografiată mai sus în cabină cu prietena ei Margaret Rhodes. Cei doi stau în același loc expus la soare de care s-au bucurat Maxwell și Epstein

Juriului din procesul lui Maxwell de la New York i s-a arătat ieri imaginea și multe altele deoarece procurorii i-au caracterizat drept „parteneri în traficul de minore”.

O altă imagine îl arată pe Maxwell masând picioarele lui Epstein în avionul său privat, care a fost numit Lolita Express. În a treia fotografie o vedem ​​sărutându-l, ca dovadă că eu aveau o relaţie intimă chiar dacă Maxwell  îi racola minore pentru plăceri intime.

Albumul cu fotografii a fost confiscat de FBI în 2019 de la conacul lui Epstein din Manhattan

Imediat după ce acesta a fost arestat sub acuzația de trafic de minore. Apoi și-a luat viața în închisoare în așteptarea procesului.  O altă imagine a membrilor Familiei Regale în cabana din bușteni îl înfățișa pe Prințul Philip împreună cu strănepoata sa Mia, din nou pe aceeași bancă.

O altă imagine a familiei regale pe aceeași bancă din cabana Balmoral i-a arătat pe prințul Philip și pe strănepoata lui Mia, fiica lui Zara Tindall.

Prințul Andrew, care a fost prieten atât cu Epstein, cât și cu Maxwell, a fost menționat de trei ori în procesul de mare profil de până acum de către pilotul lui Epstein, care a spus că a zburat cu  el. Iar presupusa victimă din dosar,Jane, care a spus că și-a amintit de Andrew cp era în avion; și de fosta lui menajeră care a spus, de asemenea,  că Andrew a fost „întotdeauna politicos și un tip foarte drăguț”.

A fost singurul tip care ne-a lăsat bacșiș, a mai sus menajera

Săptămâna trecută, Andrew a fost fotografiat călărind cu un însoțitor lângă casa lui de la Castelul Windsor, în timp ce bombele au continuat să iasă din cauza prieteniei cu Epstein

Procurorii din New York susțin că Maxwell a „servit” fete lui Epstein pentru a le abuza și că a luat parte la abuzuri, dar ea neagă acuzațiile.

Una dintre acuzatoarele lui Maxwell, Virginia Roberts, este femeia care susține că Epstein i-a împrumutat-o ​​prințului Andrew pentru relaţii intime când avea 17 ani, acuzații pe care acesta le neagă.

Cea de-a doua acuzatoare a lui Maxwell, Carolyn, a spus în timpul interogatoriului că a văzut o fotografie în casa lui Epstein cu Maxwell „nud și însărcinată”. Nu se știe că Maxwell ar fi mamă, iar în instanță nu au fost date alte detalii despre presupusa sarcină, scrie Daily Mail.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.