Evenimentul Zilei > Actualitate > DOVADA vie că există REÎNCARNARE. Un PILOT MORT acum 70 de ani trăieşte într-un copil de şase ani -VIDEO
DOVADA vie că există REÎNCARNARE. Un PILOT MORT acum 70 de ani trăieşte într-un copil de şase ani -VIDEO

DOVADA vie că există REÎNCARNARE. Un PILOT MORT acum 70 de ani trăieşte într-un copil de şase ani -VIDEO

Reîncarnarea, un subiect tabu pentru lumea creştină, este susţinută cu dovezi de un copil de şase ani, care povesteşte pas cu pas o viaţă trăită în urmă cu aproape 70 de ani.

Un băieţel de numai şase ani din America şi-a uimit părinţii cu amintirile dintr-o viaţă anterioară, prin care descria experienţele sale ca pilot de avioane. Dacă iniţial au luat totul drept o joacă de copii, după ce micuţul a început să folosească termeni tehnici din domeniul aviaţiei, au început să caute pună cap la cap informaţiile.
Câteva căutări pe Google mai târziu şi au aflat un lucru greu de digerat: băieţelul îşi amintea viaţa unui pilot care murise în urmă cu aproape 70 de ani la bordul unei mici aeronave numite Natoma, prăbuşită în Oceanul Pacific, după un atac din partea japonezilor. Tot prin intermediul Internetului au ajuns şi la camaradul şi sora pilotului James Huston Junior, ambii martori ai veridicităţii întregii poveşti. Varianta micuţului este confirmată şi de terapeutul Carol Bowman, autoarea unor cărţi celebre despre reîncarnare. Aceasta spune că momentele trăite anterior sunt mai pregnante în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 7 ani, neatinşi încă de experienţele acestei vieţi.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/5965wcH2Kx0?list=PLBB8B5DC70A13E924&hl=en_US" width="560" frameborder="0" height="315"></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: