Pentru ediţia de marţi seară, producătorii emsiunii de la Pro Tv au anunţat deja două eliminări, dar și o nouă concurentă.

Despre toate aceste noutăţi se crede că vor schimba perspectiva competiției, care săptămâna trecută s-a încheiat în mijlocul unui duel extrem de tensionat.

În prim-planul acelei confruntări au fost frumoasa Viviana Sposub și Octavian Ciovică.

Cei doi concurenți eliminați „i-au provocat pe bandiții Gabriel Toader și Alina Pușcău la o luptă pentru ultima șansă”, iar marţi se va afla „cine va reuși să își câștige locul în competiție și cine va pleca acasă”.

Andreea Antonescu nu e agreată

Nu e uşor nici pentru cei care au rămas în competiţie. Printre ei se numără cântăreaţa Andreea Antonescum recent integrată în competiție și care va face parte din echipa ce va câștiga lupta pentru titlul de fermier șef.

„Mi-am dat seama că nimeni nu s-a bucurat să fiu acolo”, au fost primele reacţii ale artistei după doar câteva minute petrecute în show-ul Pro Tv.

„Câștigătoarea titlului de fermier șef va fi nevoită să ia o primă decizie dificilă: acea de a alege doi servitori din echipa ei, dar se va confrunta și cu misiunea de a o integra pe noua colegă”, se arată în comunicatul de presă.

„Ilustra necunoscută” de la Andre

În plus, Andreea Antonescu va trebui să ducă la capăt o provocare care implică multe alimente.

N-ar fi ceva nemaipomenit, dar numai ea le poate testa… Telespectatorii vor avea cu siguranţă motive să rămână conectaţi pe Ferma.

Andreea Antonescu a avut parte şi de indiferenţă, nu doar de rivalităţi exprimate mai mult sau mai puţin făţiş.

Dacă pentru unii, sosirea ei reprezenta un nou pericol pentru marele premiu, alții a recunoscut ingenuu că nici măcar nu o cunosc.

Un exemplu în acest sens este Elena Chiriac, care fără ajutorul din partea colegilor nu s-ar fi lămurit prea repede cine este Andreea Antonescu și cum a influenţat generaţiile când cânta alături de Andreea Bălan în formula Andre.

Perversul George Burcea

Totuşi, cel mai tensionat moment al noului episod din Ferma pare să fie cel care îl implică chiar pe fostul soţ al Andreei Bălan, actorul George Burcea.

Acesta a atras un conflict cu Paul Diaconescu după ce a povestit tuturor că planul lui a fost acela de a-l elimina pe Tavi Ciovică.

În acest context, Burcea a recunoscut cu o dezinvoltură dezarmantă că l-a trimis pe Paul la duel fiind convins că se va întoarce victorios.

Cei doi se cunosc de mai mulţi ani și sunt prieteni, dar se pare că povestea lor a ajuns la final.

Cel puţin asta lasă de înţeles Paul, care nu crede deloc în declarațiile colegului lui. De altfel, Diaconescu a avut o replică devastatoare: „Ăsta e duplicitar și eu n-am știut 10 ani.”

Un nou capitol în povestea bandiților

Urmează un alt antrenament dur și o nouă misiune, iar bandiţii vor trece printr-o experienţă care îl va face pe unul dintre concurenți să spună: „Mi-am depășit limite pe care credeam că nu le am.”

Astfel, printre momentele de maximă tensiune regăsim cele două eliminări, un nou concurent, primul fermier șef de sex feminin și o misiune săptămânală care va implica mâncare de care nu se pot atinge.

De la 21:30 urmează o nouă ediţie spectaculoasă a reality show-ului Ferma, care îi aduce în prim-plan pe Orășeni şi Săteni.