Evenimentul Zilei > Actualitate > Două SUEPRSTARURI şi-au pierdut viaţa într-un GRAV accident rutier. Fanii sunt în stare de ŞOC
Două SUEPRSTARURI şi-au pierdut viaţa într-un GRAV accident rutier. Fanii sunt în stare de ŞOC

Două SUEPRSTARURI şi-au pierdut viaţa într-un GRAV accident rutier. Fanii sunt în stare de ŞOC

Erau tinere şi făceau parte dintr-o celebră trupă pop. În urmă cu patru zile, maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident. Nu au supravieţuit.

Go Eun-bi (22 de ani), cunoscută ca EunB, a murit la scurt timp de la producerea accidentului, în timp ce colega sa de trupă, Kwon Ri-sae (23 de ani) cunoscută ca Rise, a decedat patru zile mai târziu, la spital.

Maşina în care se aflau cele două cântăreţe se întorcea din Daegu (sud-estul Coreii de Sud), unde trupa participase la nişte filmări, şi se îndrepta către Seul. Autovehiculul s-a izbit de o dubă. Poliţiştii nu au stabilit deocamdată cauzele care au dus la producere accidentului, scrie BBC.

Cele două tinere erau membrele unei trupe formate din cinci fete, Ladies' Code, care a debutat în anul 2013, şi şi-a făcut rapid intrarea în preferinţele sud-coreenilor.

În urma accidentului, o altă membră a trupei s-a ales cu mandibula fracturată, în timp ce alte două tinere au suferit răni minore.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.