Evenimentul Zilei > Actualitate > Două PIŢIPOANCE aproape dezbrăcate au atacat un PENSIONAR aproape orb într-un autobuz
Două PIŢIPOANCE aproape dezbrăcate au atacat un PENSIONAR aproape orb într-un autobuz

Două PIŢIPOANCE aproape dezbrăcate au atacat un PENSIONAR aproape orb într-un autobuz

Două tinere de 21 şi 17 ani au atacat cu brutalitate un bătrând aproape orb într-un autobuz. Incidentul a fost filmat de unul dintre călători, iar înregistrarea a şocat opinia publică din Australia

Incidentul s-a petrecut în urmă cu şase luni, însă recent, una dintre agresoare, cea de 21 de ani, a fost iertată de un judecător, care şi-a motivat decizia spunând că aceasta i-a cerut iertare bătrânului prin intermediul unei scrisori. În scrisoare, aceasta a mărturisit că regretă faptele sale şi că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar reacţiona la fel.

Victima nu a fost însă încântată de decizia judecătorului şi chiar a izbucnit în lacrimi când a auzit că agresoarea a fost iertată. Dacă tânăra a scăpat de condamnarea pentru violenţă, ea a fost pedepsită pentru că a călătorit aproape dezbrăcată în autobuz, scrie The Mirror.

În ceea ce priveşte agresiunea, avocatul care a apărat-o pe tânără a spus că aceasta a reacţionat ca urmare a unui schimb de replici cu bătrânul, însă martorii la incident spun că cele două tinere i-au atacat verbal constant pe călătorii din autobuz.

Momentul în care cele două l-au atăcat pe bătrân a fost filmat de un călător, iar înregistrarea a fost distribuită intens pe reţelele de socializare, motiv pentru care agresoarele nu au avut de ales decât să se predea poliţiştilor.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: