Un greu din PSD s-a dezlănțuit după anunțul lui Lazăr. „Sunteți demoni cu chip de om”. News alert

Liviu Pleșoianu, deputatul PSD, iese la atac, după ce procurorul general al României, Augustin Lazăr, a anunțat că procurorii Secţiei militare din Parchetul General au trimis în judecată dosarul Revoluției din decembrie 1989.

În dosarul Revoluției, nume grele printre care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Iosif Rus şi Emil Dumitrescu au fost puși sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii.

„Lazăreeee, ODIOASĂ ființă ești! Cu cât tupeu vii tu acum, cu trei săptămâni înainte să ți se încheie mandatul, să ne vorbești despre „Dosarul Revoluției"!? Crezi că asta o să acopere RUȘINEA și MONSTRUOZITATEA ta de la Aiud, Sinistrule!?? Ce s-a întâmplat, Lazăre, după Decembrie 1989? Au fost scoși din pușcăriile comuniste dizidenții anticomuniști TORTURAȚI cărora unii CA TINE le-au REFUZAT ELIBERAREA!

NU ai spus NIMIC despre cum l-ai ținut în pușcărie ani de zile pe dizidentul TORTURAT Iulius Filip, căruia i-ai REFUZAT în mod repetat ELIBERAREA semnând procese verbale în care scriai, ca ȘEF DE COMISIE, că „NU A DAT SEMNE DE ÎNDREPTARE”!

Tu și toți cei care se dau peste cap să-ți spele MIZERIA MORALĂ sunteți DEMONI cu chip de om!”, este mesajul transmis de către deputatul Liviu Pleșoianu pe Facebook.

„Astăzi secția parchetelor de la PÎÎCJ a înaintat cauza cunoscută sub numele de dosarul Revoluției. Este un moment ce marchează îndeplinirea unei datorii față de istorie și de patrie. Acest demers reprezintă realizarea unuia dintre cele mai importante obiective pe care mi le-am asumat. Juriștii încheie această provocare, prezentând adevărul judiciar, ca parte a unei investigații complexe. Rechizitorul secției parchetelor militare însumează 12 volume. Dosarul cuprinde 3330 de volume. Doresc să subliniez faptul că pentru întocmirea rechizitoriul au fost administrate probele obținute după 13 iunie. Datorăm soluționarea acestui dosar unei echipe cu experiență”, a declarat Augustin Lazăr.

„Prezint public scuzele Ministerului Public pentru durata excesivă a duratei anchetei penale - aproape 30 de ani”. a mai punctat Augustin Lazăr.