Evenimentul Zilei > Social > Dosare de presă- Dan Negru: „Michael Jordan-ul industriei printului a fost Bulina Roșie”
VIDEO

Dosare de presă- Dan Negru: „Michael Jordan-ul industriei printului a fost Bulina Roșie”

Vedeta Antena 1 a amintit în emisiunea „Dosare de presă” de vremurile de aur ale industriei printului, dar și ale industriei televiziunii. „Doamne, ce vremuri! Evenimentul Zilei vindea până la un milion de exemplare pe zi. Un MILION pe zi!”

Decorul studio-ului emisiunii „Dosare de presă” l-a  făcut nostalgic pe Dan Negru. La vederea Bulinii Roșii, omul de televiziune și-a adus aminte de tirajul de un milion de exemplare din anii `90.

Deasemenea, Dan Negru a asociat Bulina Roșie cu celebra știre cu găină care a dat naștere unor pui vii.

„Da… dar chiar… cu Bulina asta. Bine, nu mai vorbesc de celebra găină care … Primul Fake News din istoria presei”, a declarat Negru cu nostalgie, chiar de la începutul interviului.

Cum și de ce a publicat Ion Cristoiu, în 1993, știrea despre găina ...

Cu această ocazie, Mirel Curea i-a explicat invitatului său, pe scurt, că, de fapt, știrea nu e un Fake News, ci e cât se poate de veridică.

„Domnule, culmea e că n-a fost Fake. Sigur, a fost o figură de stil. Domnule, era o găină… a născut un pui doar în pielița aia a oului, nu știu cum se numește. Nu se calcifiase. Și atunci, puteai s-o dai așa… A fost clickbait. A fost primul clickbait când nu aveam click-uri”, a spus Mirel Curea.

„Am avut un noroc fabulos. Am făcut parte din Golden Age-ul unei industrii”

Dan Negru a vorbit, deasemenea, și de epoca de aur a industriei televiziunii. Acesta s-a declarat mândru că face parte din Golden Age-ul televiziunii. Așa cum Evenimentul Zilei face parte din Golden Age-ul insudtriei printului.

 „Am avut un noroc fabulos. Am făcut parte din Golden Age-ul unei industrii. Fiecare industrie are un Golden Age. Michael Jordan-ul industriei printului a fost Bulina Roșie. Noi toți avem o industrie și am avut șansa să fin în echipa aia de Golden Age a industriei televiziunii.

Repet, orice ai face acum, nu poți să ștergi Golden Age-ul ăla și nici nu poți să construiești altceva. Domnul Lazarov ne zicea: „Nici nu vă imaginați ce noroc aveți că vă puneți cărămizile în perioada asta. Va veni o vreme când televiziunea nu va mai avea puterea asta.””, a mai spus Dan Negru.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: