Evenimentul Zilei > EVZ Play > „Dosare de presă” cu Ioana Turcescu. „Nu vreau să fiu fiica lui tata”
VIDEO

„Dosare de presă” cu Ioana Turcescu. „Nu vreau să fiu fiica lui tata”

Ediția de săptămâna aceasta a emisiunii „Dosare de presă" o are ca invitat pe Ioana Turcescu. Fiica unui ziarist celebru este, în opinia gazdei Mirel Curea, „un copil modest și muncitor, cu care părinții au de ce să se mândrească". Tânăra studiază în Țara tututor posibilităților și mărturisește că este deschisă oricărui viitor. Mai ales că a făcut cu brio primii pași în afaceri.

Prima întâlnire cu Ioana, fiica cea mare a lui Robert Turcescu, a fost acum câțiva ani. Era în practică și l-a uimit pe jurnalistul Mirel Curea cu seriozitatea și devotamentul pentru o profesie regală. „Ați avut un comportament exemplar”, și-a amintit moderatorul. Ioana avea de atunci propriul blog.

Între timp, adolescenta pasionată de scris a ajuns să studieze în America, în urma unui proces foarte meticulos și de lungă durată. A fost acceptată de 10 din cele 20 de facultăți la care a aplicat. Studiază comunicare la o universitate prestigioasă, dar are în plan și o specializare în filosofie.

Se declară pasionată de modă dintotdeauna și este deja un trendsetter în acest fascinant domeniu. Are deja 114.000 fani peTikTok, ceea ce i-a adus primele contracte.

Despre experiența americană și clivajul culturilor, despre visele și ambițiile unei tinere sincronizate la viitor puteți afla mai multe joi, în transmisiune live pe canalul de Youtube EVZ Capital și pe pagina de Facebook Evz.ro.

Sursa foto: Facebook

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: