Evenimentul Zilei > Actualitate > Dosar de pedofilie îngropat la Călăraşi. Uluitoarea dramă a unei fetițe
Dosar de pedofilie îngropat la Călăraşi. Uluitoarea dramă a unei fetițe

Dosar de pedofilie îngropat la Călăraşi. Uluitoarea dramă a unei fetițe

Într-un sat din judeţul Călăaşi, în urmă cu 4 ani, o fetiţă care pe atunci avea doar 6 ani, a fost abuzată sexual. Un individ din sat a răpit-o pur şi simplu din casa bunicilor materni, i-a pus cuţitul la gât și a târât-o până la el acasă unde a abuzat-o.

Abuzată sexual, dar nu disvirginată

Bunica paternă a continuat să caute dreptatea, în ciuda indolenţei celor plătiţi să facă asta. În luna august a anului 2016, au venit în concediu acasă, din Anglia, părinţii fetei. Argentina D i-a spus imediat fiului ei, Marius D. despre ce se întâmplase. Fără să stea o clipă pe gânduri, acesta a luat fetiţa şi pe mama ei şi au venit la Bucureşti.

A mers la o clinică particulară, pentru a i se face un nou control micuţei. „Mi s-a părut ciudat faptul că soţia mea, nu a vrut să mergem la acest control. O tot ţinea una şi bună, că este un dosar în cercetare şi că nu aveam noi ce să ne băgăm. Cum să nu ne băgăm, când era vorba despre fetiţa noastră. După control, am fost şi am achitat la recepţie. Atunci am văzut cum soţia mea vorbea cu o asistentă, care venise cu rezultatele. La clinica respectivă, este o regulă. Rezultatele investigaţiilor nu le iei de la personalul medical, ci de la recepţie, după ce îţi sunt scoase pe computer. Atunci am văzut că o parte dintre foile care trebuiau introduse la calculator au fost luate de soţia mea. Nu mai ştiu ce a făcut cu ele. Astfel că de la clinică ni s-a dat un rezultat care nu spunea nimic. Un fel de „să fie bine, ca să nu fie rău”. Asta m-a enervat. Am decis să merg cu fetiţa la alt spital. I-am şi atras atenţia fostei mele soţii să nu mai scoată o vorbă acolo” – ne-a relatat în exclusivitate Marius D. tatăl fetiţei.

Au mers în continuare la Spitalul Colentina. Doctoriţa ginecolog care a examinat-o pe copilă a fost categorică: fata nu a fost disvirginată, dar a fost abuzată sexual. Mai mult, doctoriţa a şi făcut un desen ale părţilor intime ale copilei, în care marca şi descria semnele care arătau faptul că fusese abuzată. Nu a făcut-o singură. La ora aceea târzie, a chemat doi martori, care să asiste şi pe medicul de familie al fetiţei. Apoi a sunat la 112. De aici, dosarul se deschide din nou.

IML constată, dar nu poate da documente…

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE